dinsdag 6 augustus 2013

Review batiste droogshampoo

Bij Mascha van Beautygloss.nl had ik op youtube gezien dat droogshampoo goed werkt tegen klitten in het haar. Nou heb ik dat vaak en was dus eigenlijk wel heel benieuwd naar 'Droogshampoo'. Ik heb deze droogshampoo van batiste gekocht. Je hebt vijf verschillende en ik vond de 'Cherry' het lekkerst, en heb die meegenomen. En ik wou graag met jullie delen wat ik van deze droogshampoo vind.

Het is een simpele spuitbus, die je hetzelfde gebruikt als een haarlakbus. De bus koste 4,49 en is wel redelijk normaal, als ik kijk naar andere droogshampoo's die in de winkel lagen.
Het is heel simpel. Zie stappen op plaatje, en hieronder:
 en breng het haar in model.
Stap 1: Spuit de shampoo 30cm van je haar af, op je haar, en ook vooral op de haarwortels. 
Stap 2: Masseer de shampoo met de vingertoppen door het haar. 
Stap 3: Borstel het haar om de shampoo goed verdeeld te hebben...
En breng je haar in model.
Verder, de shampoo geeft een witte waas, dus dat komt niet door de foto. Maar als je het hebt in gemasseerd, dan zie je die waas niet meer. De shampoo ruikt erg lekker, ik heb de Cherry, en hij ruikt dus ook lekker fruitig. 
En ook voor klitten werkt hij inderdaad prima. Mijn haar ruikt fris, ziet er schoon uit, en mijn dag kan beginnen.

2 opmerkingen

  1. ik ben niet zo van de droogshampoo's..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind droogshampoo's heel fijn! Ik heb er ook 1 van Batiste maar dan in Blush. xx

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall