zaterdag 20 juli 2013

Mijn reis naar Turkije!

Ik ben twee weken naar Turkije geweest. En daar heb ik natuurlijk foto's gemaakt. In dit artikel een paar foto's waarbij ik vertel wat er in mijn vakantie is gebeurd.
We beginnen de reis in een busje. We werden thuis opgehaald, en daarmee naar schiphol gebracht. Het was ongeveer 2uur rijden..pfoe.
Daarna stonden we te wachten in de gate. We moesten wachten omdat het vliegtuig in orde gemaakt moest worden. Dit was ons vliegtuig. We vlogen met Onuair, een turkse vliegmaatschappij.
En daar zit ik dan. In het vliegtuig. Wachtend tot dat we gaan opstijgen. Ik had omdat het niet erg warm was in Nederland, mijn spijkerbloesje over mijn hemd aangedaan. 
And there we go!! Opstijgen maar! Nederland van boven. We zaten meer dan 3uur geloof ik in het vliegtuig. Dat duurde echt lang. Gelukkig had ik muziek, nintendo, en mijn slaapgebrek.
Aangekomen in Turkije, moesten we nog met een bus naar ons hotel worden gebracht. Ook dat duurde een paar uur..
Toen we in het hotel waren zijn we onze koffers op de kamer neer gaan zetten. En we hebben gelijk gegeten. Het was een all-inclusive hotel. Alleen we moesten eerst in een hele lange rij staan. Bah! Ik had honger!! Daarna zijn we bij het strand wezen kijken in de avond.
We gingen terug naar het hotel. Daar was iets van de animatie groep. Dit ben ik samen met mijn zusje, en haar grote glas met koude cola :P
WAUW! Mijn moeder kan echt goed fotograveren..... :( Bij de disco mochten we avond zwemmen. In we hadden blijkbaar geluk onze eerste avond daar. Want dit gebeurde de rest van de week niet.
Ons mooie uitzicht, vanaf het balkon!
En ons grote zwembad. Wij zaten meestal bij de kleine. Daar was het meestal wat rustiger.
Mijn eten. Bijna de rest van de week. Ze hadden niet heel veel anders. En ik had geen zin in spaghetti. Alleen het vlees was vaak wat anders. En meer keuze. Trouwens waarom is daar zoveel fetta?!?!?! Ik heb daar gewoon een hekel aan. Het smaakt bleh! En het verpest mijn bladerdeeg!
TRAVESTIETENSHOW!!!
Met een boot rondvaren. Dat was wel leuk. We gingen zwemmen. De kapitein ging in zijn blote bast enge trucs doen op hele dunne touwtjes. En iemand ging bij een rots vuurspugen. En op het laatst een schuimparty. Dat was echt grappig!!
Zwemmen bij het zogenaamde cleopatra-strand. Wauw! Met mijn pracht-duikbril op me kop. Echt een faalfoto! Maar dat was echt de redding van mijn ogen. Zulke hoge golven. En ik kon daarmee allerlei visjes zien :P VISSJES!! Haha..
Het vuurspugen. Dat zag er best grappig uit! En ook wel cool.
Wij en een paar andere gezinnen, waren met een paar dingen het niet eens. En toen gingen wij (niet de andere gezinnen) er wat van zeggen. Er kwam toen nog vanalles. Maar kortom. We werden gezegd dat we gratis mochten omboeken, van een 4sterren naar een 5sterren hotel. Wat ook van Eftalia was.
De lobby zie je hier.
En daar waren een stuk meer glijbanen. Als ik het goed heb zijn het er elf!! Echt vet cool was het daar!
Ons uitzicht van ons balkon. Onze kamer was echt veel mooier. Beter gezegd. We hadden onze eigen :) En niet twee bedden in de woonkamer. Met een eigen tv aan de muur.
Nog meer travestieten! Het eten was trouwens veel lekkerder, en verschillend dan in het andere hotel.
Ik sluit af met mijn flesje water. Die ik had in de bus. Opweg naar het vliegtuig. Daar hield de vakantie op.. Het was erg leuk. Behalve dat ik twee weken lang niet ben verbrand. Alleen de eerste en de laatste dag. Maar verder alles goed :)

1 opmerking

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall