Social Media Icons

Top Nav

Dagje Münster met school

mrt 27, 2013 2 comments
Vandaag was TOP! We waren met vier klassen naar Münster geweest. We hadden een soort project, waarvoor we eerst wat geschiedenis opdrachten moesten doen, en dus een stadtocht maken. We zagen de Dom van binnen, die echt prachtig, en supergroot is. Daarbij moesten wij voor Duits, verschillende interviews houden met de mensen die daar in Münster waren. Sommige waren kortaf, hadden geen tijd, of wouden simpelweg niet meewerken. Maar we hadden ook mensen die wel mee wouden werken. En echt waar, duitse mensen zijn echt top. Ze hadden alle geduld voor ons, en vonden het niet erg dat we even niet begrepen wat ze zeiden, of we wisten niet hoe wij wat moesten zeggen. Maar ik moet zeggen, dat ik zelf me aardig goed kon redden in het Duits. Het lukte me goed om het te verstaan, en het spreken ging ook van zelf. Erg fijn! Helaas deedt de camera het na 2 interviews het niet meer (geheugen vol), dus we konden niet verder. En op het moment dat we besloten hadden om het met de mobiel te filmen, wou niemand meer.Ondertussen zijn we ook nog gezellig de stad door geweest. Ik meen het, ik ben echt dol op Münster. Het is redelijk goedkoop (voor het eten, ERG goedkoop), en ze hebben zulke leuke winkels. Ook gingen wij NATUURLIJK naar de Starbucks. Ik had heerlijke warme 'white chocolat mocha'. Die was zooo lekker!! Echt een aanrader, alleen ik had medium, en die is wel duur, 4,40. Ik had voor de terugweg nog een gewone ijskoffie caramel, voor 1,9s. En een SUPERSUPERSUPERlekkere muffin, maar ik weet niet meer hoe duur die was. Het was trouwens wel echt grappig, want toen wij binnen kwamen daar, was er niemand die we kenden. En wanneer wij gingen zitten, kwam opeens bijna iedereen de we kennen binnen. Erg gezellig daar dus.

Kijk nou dan, mooi toch?! De foto is nogal donker, maar bijna die hele straat is in dat soort stijl. En toen er vanmiddag de zon op scheen, was dat echt een prachtig gezicht. 
En aan de andere kant van de straat daar had je allerlei winkels, van veel verschillende soorten merken o.a. Douglas, Escada, en nog veel meer. En vooral kleding winkels. Münster zit echt vol met kledingwinkels. Maar welke echt 'leuke' kleding, dus love Münster.
Het is dus echt de moeite waard om naar Münster te gaan. 
En het ligt niet ver van de grens vanaf Enschede.
Dat was mijn dag vandaag :D

Reacties

 1. Super leuk dat je naar duitsland ben geweest! ik ga dit jaar 4 dagen naar de ardennen.
  'x Tessa
  www.all-by-tessa.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh! De Ardennen!! Daar is het ook echt SUPER leuk!! Vooral omdat het daar gewoon lijkt alsof je in Frankrijk bent XD

   Verwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier