dinsdag 26 maart 2013

Een zine maken op school..


Gister hadden we weer ons project om school. En daarvoor moesten we een zogenaamde 'zine' maken. Ik vond dat wel erg leuk, en die wou ik ook wel even delen met jullie. Ik moest het doen over een bepaald thema, van de geschiedenis. Mijn thema is 'Avalon', en daar moet dus ook mijn verhaaltje wat erin komt over te gaan.

Maar wat in nou een zine? Een zine is een klein boekje, waar je jouw verhaal/gedicht/of iets anders, erin kan verwerken. De bedoeling van zo'n zine is dat je die kan uitdelen, aan vrienden, familie, vreemden, en mensen die wat van je werk willen zien. Eindelijk wat om iets in handen te geven. Wil je meer info over een zine maken, bekijk deze filmpjes hieronder:Update:
Paar weken later bleek dat ik op de mijne (helemaal hierboven), een 9,3 had!! Ik dacht een 6je ofzo, maar een 9,3! Echt niet verwacht.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall