Social Media Icons

Top Nav

Shoplog 23 maart 2013

mrt 23, 2013 0 comments
Vandaag weer eens naar de stad geweest. Ik had al een tijdje niet echt wat gekocht. En vandaag zag ik een aantal dingen die ik graag wou. En dus dan maar gekocht. In totaal zijn het zes dingen die ik dan ook hier laat zien. En over die mascara komt ook nog een review. Daarvan weet ik nog niet wanneer. Maar eerst, wat heb ik nou eigenlijk gekocht? Als eerste kwam ik langs de Action. Ik wist dat ik nog oortjes wou hebben, omdat mijn koptelefoon een beetje raar, en opvallend eruit ziet in de klas, wou ik toch maar even goedkope oortjes halen. Ze waren 1,59 per stuk. En ik kan dan ook niet verwachten dat ze het lang blijven doen. Maar voor op school, prima. Ze hebben een rood draadje, met een zwart kopje, en de dopjes kun je zelf kiezen,want er zijn nog 2 andere kleuren, roze en blauw.
Daarna was ik in de V&D, en zag erg leuke stikkers. Alleen het waren niet gewone stikkers, maar iets waardoor je meerdere papieren bij elkaar kan houden. En aangezien ik echt NIKS bij elkaar kan houden, leek me dit de ultieme optie. 
 Ik heb maar gelijk 2 pakjes gekocht. Want ik kon niet kiezen welke ik wou. Aan de linkerkant heb je cakejes, en aan de rechterkant heb je de verschillende soorten snorren. Ze kosten 1,29 per pakje, en er zitten 3 vellen in. Ik hoop dat ze goed werken. En of het echt nut heeft.
En als laatste kwam ik nog terecht bij de Kruidvat. En bijna al mijn mascara's zijn zo goed als uitgedroogd en waren dus toe aan vervanging. Deze mascara viel nog mee qua prijs. Maar omdat ik hierover nog een review ga maken, en daarom vertel ik er nu nog niet zo veel over.
En mijn poeder was ook zo goed als leeg, en moest ook nieuw. Ik heb gekozen voor een wat lichtere tint, die wat meer bij mijn huidskleur past, dan mijn vorige. Deze poeder is van CATRICE, en kost 4,95. Valt nog wel mee opzicht. Ik heb hem nog niet getest, maar hopelijk is hij het geld waard.
En als laatste, ook bij de Kruidvat, voor een 1,00 afgeprijst. Een oogpotloodslijper, want al die potloden gaan bij mij kapot. Nu kan ik ze mooi slijpen, maar dat snap je wel.

Dit was alles wat ik heb gekocht. Houdt mijn blog in de gaten voor de review van de mascara.

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier