Social Media Icons

Top Nav

Finally i'm back!!

mrt 16, 2013 0 comments

Eindelijk ben ik weer terug. Na een langer dan een maand niet meer hebben kunnen/mogen bloggen ben ik terug. Het spijt me enorm. Maar nu ga ik weer bloggen. Alleen wel iets minder. Ik probeer 1x in de week zoeizo iets te posten. En dat kan vanalles zijn. Ik kan niet meer zovaak posten en met xxTessie bezig zijn, omdat ik me (gelukkig) goed bezig houd met school. En dat vind ik nu toch wel erg belangrijk. Maar niet getreurd, de posts die ik upload wil ik dan ook wel echt goed doen. Reviews uitbreiden, en me er meer in verdiepen. Ik ga met mezelf afspreken dat ik elke woensdag iets post. En probeer (bv in weekend als ik me verveel, of op een vrije dag/vakantie) dan vooruit te werken.
Ik weet nog niet wat deze woensdag komt, maar daar heb ik nog wel paar dagen voor.
Ik hoop dat jullie weer terugkeren om te xxTessie te lezen .

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier