woensdag 20 maart 2013

MAX lipliner *Pink

Voor vandaag review ik de 'MAX lipliner Pink'. Hij is namelijk voor je lippen, maar je kunt hem ook prima gebruiken als oogschaduw. Als oogschaduw is hij een beetje plakkerig, en blijft hij een stuk beter zitten, dan gewone poeder oogschaduw. De sticks zijn de te koop voor maar 0,69 cent, bij de action. Koopje dus. En voor die prijs zijn ze wel te doen. Goed gepigmenteerd, en omdat ze als 2 als 2 dingen  worden gebruikt, zijn ze daardoor in principe nog een stuk goedkoper, dan die 2 apart.


Hier zie je mijn opgemaakte lippen, aan de als het goed is zie je een roze randje (buitenste randje), ik heb er nog even een lipstick opgedaan, plus nog een transparant laagje. Zelf heb ik wel het idee dat mijn lippen er wel wat voller uit ziet, maar doordat het een licht kleurtje is, valt het niet heel erg op. Maar het is wel zichtbaar. Je moet in ieder geval wel zorgen dat je een bijpassend kleurtje lipstick/lipgloss hebt, het beste is roze, en dat kun je beter een lichtere roze dat de stick zelf opdoen.
De stick bevat Aloë Vera, en vitamine C. En zoals je kunt zien, is het een dikke stick. Wanneer je dit als de oogschaduw op wil doen, is dat erg handig. Maar als lipliner, is dat toch wat lastiger, je krijgt een dikkere lijn, en je kunt niet zo makkelijk bepalen, 'waar' hij nou de lijn precies zet. Dat vind ik toch wel een minpuntje. Je moet hem dus minstens een paar keer gebruiken voor dat het precies gaat zoals jij dat wil. Onderaan zie je een grijze/weerspiegelende kant. Daaraan kun je draaien, en word de stick langer.
Zie je, je kunt hem heel goed gebruiken als oogschaduw. Je moet heb wel even dik aanzetten, zodat je de kleur goed kunt zien. *Sorry voor de eyeliner stukjes, door de oogschaduw die ik vandaag eerder op had, brokkelden de stukjes af. Zoals je dus kunt zien lijkt het hier opvallend, maar opzich valt dat wel mee, als je het niet te hoog op doet. Alleen daarvan lukte niet een goed foto te maken. Doordat het wel een licht kleurtje is, is het erg leuk om er nog een wat donker kleurtje ernaast, of er boven te doen. Bijna alle kleuren passen er wel bij. En vooral de roze tinten.

Conclusie: Hij is te doen, goedkoop, multifunctioneel, en doordat ze meerdere kleuren van de stick hebben kun je ook mooi afwisselen. Ik vind het wel een redelijke aankoop.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall