dinsdag 28 maart 2017

Inslaan op het I Love Beauty Event!


Ruim een week geleden was het weer zo ver. Het I Love Beauty Event in de Jaarbeurs in Utrecht. Samen met mijn zusje ben ik daar heen geweest en we hebben zeker lekker ingeslagen. Leuke producten en handige dingen. Maar hoe en wat hebben wij gedaan die dag?We zijn al vroeg die kant op gegaan. We wilden de opening wel even zien en we dachten ook dat het dan wat rustiger zou zijn. Heel eerlijk, het was de hele tijd druk en het had dus niet veel uitgemaakt. Maar goed, we zijn eerst gewoon de hele beurs bij langs gegaan zodat we precies wisten welke merken er waren en wat er zoal te koop is.

Al snel kwam ik een aantal dingen tegen die ik toch wel heel graag wilde hebben. Zo zag ik een krultang die wat dikker was, dus dan ben ik én sneller klaar en ik heb dikkere slagen, nu had hij ook nog eens mooi korting dus ik dacht meenemen die handel. Verder heb ik nog een aantal kwasten gekocht. Ja die van die kwasten die je nu echt óveral ziet!

Ik heb vrijwel geen make-up gekocht. Iets wat mij echt verbaasde. Want ik ging er vanuit dat ik met een hele tas terug zou komen. Maar dat had mijn zusje dit keer, met al haar goodiebags, die ze daar heeft gekocht. Nee, ik heb alleen een prach-tig-e highlighter gekocht. Ik wilde heel graag nog een highlighter, want die had ik simpelweg niet. Ik gebruikte altijd oogschaduw..ieks! En nu heb ik een mooie unicorn rainbow highlighter. Maar daar komt nog een review over, dus later hierover meer!

Dit keer heb ik ervoor gekozen om het lekker simpel te houden. We zijn niet naar workshops geweest, hebben niet echt geluisterd en gekeken wat er op het podium gebeurde en hoe graag ik het ook wel wilde, de huiskamer, daar waar je mensen (YouTubers/Bloggers) vind ik altijd best wel apart en sla dat daardoor over. Noem me bang, maar ik weet gewoon nooit zo goed wat ik dan wil zeggen en wil vragen..

Hoewel we best vroeg zijn weggegaan en nog leuk de film Vaiana hebben gekeken in de bioscoop ernaast, heb ik het echt enorm naar mijn zin daar gehad. Er waren hele leuke merken, leuke uitleg en het leukste was natuurlijk al die kortingen op al die spullen en producten.

Er komt misschien nog een shoplog ervan online, in ieder geval reviews, nu is nog even de vraag, artikel of video. Dit was de ervaring van die dag en misschien een idee voor jou om volgend jaar heen teen te gaan.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall