woensdag 15 maart 2017

Fotoshoot: Bij het meer

Afgelopen weekend heb ik weer nieuwe foto's gemaakt. Deze keer bij een klein meertje in een parkje. De zon stond er eigenlijk toevallig super mooi bij en daar heb ik dan zeker gebruik van gemaakt.

De leukste dingen vind ik, wanneer het zo onverwachts is. Dit was een compleet spontane shoot die ik 's ochtend heb ingepland. En plots was de zon zo mooi!
Ook geeft de weerkaatsing in het water een mooie lichte gloed in de achtergrond. Deze keer ben ik echt los gegaan met de bewerking. Kleuren en tinten gebruikt die ik anders nooit gebruik en ook nieuwe filters zijn aan de pas gekomen deze keer.
Zusje lief is vaak wel bereidt om mijn model te zijn. Ze vindt het leuk en doet ook wel serieus mee. Het blijft leuk om op deze manier lekker met je zusje op pad te gaan.
Het leuke vind ik ook altijd de visagie erbij. Zo heb ik mijn zusje en buurmeisje ook helemaal opgemaakt. Hoewel ze zelf nooit echt make-up dragen. Des te leuker dat het is om nu helemaal los te gaan met de make-up.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall