Social Media Icons

Top Nav

Waar ben ik gebleven?

mei 17, 2017 0 comments
Durf ik überhaupt nog hier terug op mijn blog te komen? Hoe lang heb ik nu al niets meer geschreven? Zo'n twee maanden al niet meer! Ik zou zo even niet kunnen zeggen waarom. Misschien omdat ik weer erg gefocust bent geweest op mijn YouTube kanaal. Ik weet het niet. Op een gegeven moment ben ik het gewoon vergeten. Jammer weer. Ik had zo graag weer goed willen beginnen.

En plots werd ik vandaag wakker en ik had gewoon zin om iets te schrijven. Het gebrek aan inspiratie is ook een groot deel geweest. Maar ik denk dat ik nu weet hoe ik er voor ga zorgen dat ik weer regelmatig kan schrijven. Wat mij namelijk wel leuk lijkt om te doen, is om een wekelijks een artikel te schrijven over mijn week. Met foto's, eventuele vlogs die er ook in te zien zijn en andere dingen. Minimaal één keer per week. En daardoor weer het bloggen oppakken.

Ondertussen zal ik ook weer echt even hard mee bezig gaan met artikels bedenken en uitwerken en weer wat meer leven in mijn blog te brengen! Ik ga mijn best weer doen. Ik heb er zin in. Even toegegeven, het zal nog even duren voordat ik weer goed van start kan gaan. Voorbereiding is het halve werk!

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier