Social Media Icons

Top Nav

Ga jij ook naar het I love Beauty event?

mrt 1, 2017 0 comments
Het is alweer maart mensen. En je kan het hebben gezien of niet, maar deze maand is er weer het I Love Beauty event in de Jaarbeurs in Utrecht. En dag vol leuke workshops, leuke bedrijven die zijn of haar producten aanbieden met vaak leuke aanbiedingen en de mogelijkheid om jouw favoriete blogger en/of YouTuber te ontmoeten.

I Love Beauty is hét mooiste dagje uit in een wereld vol beauty!  Op 18 en 19 maart kun je in de Jaarbeurs in Utrecht als bezoeker heerlijk shoppen en profiteren van de vele kortingen bij een gevarieerd aanbod van stands van uit een lopende bedrijven en bekende merken uit de beauty- en fashionwereld. Tevens kun je bij de verschillende stands de nodige adviezen krijgen, onderga je een heerlijke behandeling of laat je jouw nagels verzorgen. 

In de Main Area zijn er op het hoofdpodium verschillende demonstraties en presentaties van onder ander Fred van Leer en Cynthia.nl (voorheen Miss Lipgloss). Zelf kan je ook aan de slag en deelnemen aan één van  de vele en verschillende workshops en kun je in de Huiskamer  jouw favoriete  beauty- fashion- of lifestylevlogger ontmoeten. Zo zijn Serena Verbon (Beautylab.nl), LotteLovesBeauty, ThingsJuliaLoves, Kim ter Stege, OptimaVita, Loepsie en vele andere leuke vloggers aanwezig om jou van de nodige tips en tricks te voorzien.

Kortom, I Love Beauty is een event waar van alles te beleven is en is dus het mooiste dagje uit met je vriendinnen, zus of moeder!

Koop nu jouw ticket en krijg  een GRATIS Dagje Wellness cadeau (t.w.v. € 32,50) bij de Zwauwhoeve!

Meer info en tickets: www.ilovebeautyevent.nl 

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier