Social Media Icons

Top Nav

Review Catrice HD Liquid Coverage Foundation

mrt 16, 2017 1 comments
Het is lang geleden. Maar ik heb weer een review voor jullie! Deze keer test ik voor jullie de Catrice HD Liquid Coverage Foundation. Een druppel foundation, met een mooi chique flesje naar mijn mening, ik ben beniewd!

Ik heb twee verschillende tinten gekocht omdat ik steeds meer geïnteresseerd ben geraakt in het shapen. Zo ook het gebruik van verschillende foundation tinten. Het was een gok, maar voor het prijsje van 6,99 euro wilde ik die wel nemen. En daarbij, mengen kan altijd nog.
De foundation is wat dikker dan dat ik normaal ben gewend. Daaruit kon ik ook al gelijk zien, dat hij qua dekking waarschijnlijk wat mooier is. Het smeert prettig weg en door de druppel formule, zul je niet zo snel te veel product uit je flesje halen. Dat is iets waar ik vaak de mist mee in ga.
Even een mobiel foto tussendoor. Maar hier kan je goed het verschil zien. Rechts is erg rood en zijn mijn plekjes goed zichtbaar. Terwijl je op links een mooie gele laag zien, met vrijwel geen zicht op mijn plekjes. 

Wat ik wel vind bij deze foundation, is dat ik hem wat onnatuurlijk vindt. Ik ben de L'oréal foundation gewend, om even een vergelijking te geven. Die is iets dunner qua vloeistof en ziet er iets natuurlijker uit. Maar daardoor is de dekking wel weer wat beter, dus dan is de vraag, wat vindt je belangrijker?

Het uiteindelijk resultaat is naar mijn mening verrassend goed! Ik heb eerder foundations van Catrice gehad, maar ze waren allemaal veel te dik, niet goed smeerbaar, niet eens heel dekkend en daar heb ik bij deze foundation totaal geen last van.

Heb jij ervaring met deze foundation? Wat vind jij er van? Laat het mij weten in de reacties, ik ben benieuwd!

Reacties

  1. Ik heb hem ook en vind hem ook niet zo natuurlijk uitzien. De photofinisch vind ik dan een stuk beter of de niet meer verkrijgbare perfect resist.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier