Social Media Icons

Top Nav

Iris bij zonsondergang || Fotoshoot

jun 25, 2016 0 comments
Vandaag de foto's tijdens de zonsondergang van gisteren. Samen met Iris hebben we een plekje uitgezocht waar de zon goed zichtbaar was en met verschillende kleding stukken hebben we dan deze shoot gedaan. En in dit artikelen een paar van de resultaten.

Ik heb Iris erg af laten wisselen qua poses omdat ik zoveel mogelijk diversiteit in de foto's wilde hebben. Zo heb ik portretten maar ook veel hele lichaam foto's, vergeef me, ik weet niet precies de naam voor dat soort foto's.
Gelukkig is zusje lief, lekker gek en kan ik haar op veel "spontane" momenten op de foto zetten. Waardoor ik niet alleen eindigde met alleen maar té geposeerde foto's.
Omdat ik dus mijn nieuwe 50mm f1.8 lens ging gebruiken, was de zon zo mooi geblurred en ik werd alleen maar enthousiaster over die lens. Ik bedoel, zie die scherpte diepte!
En ja, soms zit er een foto bij waar je gewoon énorm trots op bent. Mag toch?


Naast de foto's heb ik ook nog een video gemaakt. Vind je de video nou leuk, abonneer dan even op mijn nieuwe (2e) kanaal, waar ik meer van dit soort video's op zal uploaden en wat echt een fotografie, film en vormgeving kanaal is. Aangezien ik mijn hoofdkanaal niet in alleen dit thema wil veranderen, dus heb ik een 2e kanaal gemaakt.

Wat vinden jullie van de foto's? Ik ben erg benieuwd. En als je nog tips hebt, laat het mij weten!

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier