Social Media Icons

Top Nav

Restylen tot je er bij neer valt.

jun 23, 2016 0 comments
Wat krijg je als iemand nogal erg geïnteresseerd is in het vormgeven van websites en/of huisstijlen? Telkens een ander design. Alleen is het erg lastig om te bedenken wat je precies wilt en hoe je dat gaat bereiken en voornamelijk hoe ga je zoiets maken zonder er geld voor uit te geven?
Ik heb de laatste tijd tientallen verschillende layout geprobeerd en helemaal aangepast naar wat ik wilde. Al was het altijd maar niet dát wat ik heel graag wilde, want daarvoor zou je moeten betalen. Als ik wat meer aan mijn blog zou doen, dan zou ik het er wel voor over hebben, maar voor nu, vind ik het ook leuk om dingen uit te proberen, waar ik niet meerdere tientjes aan uit hoef te geven.

Naast de layout van mijn blog, vind ik headers ook altijd erg leuk om te maken en ook daarvan heb ik er veel gehad! Ik kwam er telkens alleen niet uit welk lettertype ik wilde gebruiken en wat ik mooi vond. Een klein tijdje terug wist ik wél wat ik wilde, alleen dan had ik het probleem dat ik niet de goede lettertype had. Tot nu. 

Zoals je ziet heb ik nu een redelijk simpele header en duidelijk dat het gaat om een blog. Ik houd van clean, dus niet te veel poespas en ik denk dat ik in combinatie met de template die ik nu gebruik, dat ook wel heb bereikt. Ook door het feit dat ik nu mijn zijbalk weg heb gehaald of tenminste er voor heb gekozen om dat niet in mijn layout te hebben. Ik vond dat het nogal druk werd op de pagina en als mensen wat over mij willen lezen kunnen ze dat doen op de over mij pagina. Daarnaast heb ik ook het hele artikel menu weg gehaald en in plaats daarvan heb ik nu de categorieën boven aan de pagina staan. 

Eerlijk is eerlijk, ik kan nu eindelijk zeggen dat het uiterlijk van mijn blog eindelijk is wat ik altijd al wilde, En ik ben ook erg benieuwd wat jullie er van vinden!

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier