zondag 12 juni 2016

VSCO update een grote fail!


Als jij je maar een beetje interesseerd in hoe jouw instagram feed eruit ziet, dan verbaas je je niet wanneer ik het over VSCO cam heb. Een populaire app, totdat voor kort een nieuwe up-date kwam. En dan moet ik je teleurstellen.


VSCO cam is een app waar je foto's kan importeren of maken en ze daarna op de mooiste manieren kan gebruiken. Veel mensen gebruikten de app puur om te kijken of de foto's die zij willen posten op indtagram wel goed bij hun feed passen.

Echter is het nu zo VSCO met een nieuwe update is gekozen. Een extreme make-over zullen we maar zeggen. En als je je nog wel over het door velen "lelijke lay-out" kan heen zetten, zul ook vast jij niet blij zijn dat ze hun grid functie, oftewel kijken hoe je feed eruit ziet, zo hebben aangepast dat niet alles meer in een vierkantje gezet wordt.

Dat betekent dat je niet meer goed kan zien hoe jouw foto's nou bij elkaar staan. En eerlijk is eerlijk, VSCO slaat de plank er daar helemaal mee mis.

Zoals je aan de tweets wel kan zien wordt de nieuwe up-date helemaal uitgekotst en geeft eigenlijk iedereen wel aan dat ze graag de oude lay-out van VSCO cam terug willen hebben. Of dat wellicht ook zal gebeuren is nog maar de vraag.

Wat zeker is, is dat VSCO een groot aantal van haar gebruikers kwijt zal raken, omdat er zo veel mensen zijn die deze app alleen gebruiken vanwegen de grid functie, maar nadat dit nu weg gevallen is.

Zelf hoop ik dat ook zij weer terug komen met de vierkantie grid functie en zo niet hoop ik dat er een bedrijf zo slim zal zijn om wél die functie te gaan gebruiken in een app. Nog een aantal bewerkingsfuncties erbij en je bent binnen!

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall