Social Media Icons

Top Nav

Ik word gepest....? || Vlog #3

jun 21, 2016 0 comments
Ik ben gisteren begonnen met het vloggen van mijn hele week. Ik wilde toen meer gaan vloggen, maar door verschillende redenen is dat er niet echt van gekomen, wel zo af en toe een vlog op mijn hoofdkanaal, maar niet meer op SoWHUT?!ness. En aangezien de zomervakantie er aan komt en ik daarna mijn stage heb, weet ik dat er weer veel leuke dingen te filmen zijn en om alvast weer in dat ritme te komen met het filmen van mijn dag, film ik deze week mijn hele week. Daarna kijk ik wel verder hoe ik dat ga doen met het vloggen, maar zeker vaker dan nu. En hopelijk 1 vlog per week minimaal. Ik zie wel. Maar veel plezier bij het kijken van deze video.Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier