Social Media Icons

Top Nav

Hoe gaat mijn zomervakantie eruit komen te zien?

jul 2, 2016 2 comments

Eerder dan verwacht zit ik nu thuis, wetend dat ik mijn klasgenoten nu 8 maanden lang moet missen. Maar niet alleen mijn klasgenoten, ook mijn school, sterker nog, het gebouw zal ik over het algemeen voor altijd moeten missen, maar ook gewoon het houden aan de schoolregels die ik nu 8 maanden lang niet meer heb.

Sinds afgelopen vrijdag heb ik nu eindelijk zomervakantie. Twee maanden lang even zelf bepalen wat ik wil doen met mijn leven. Weer even lekker uit kunnen gaan, zonder het moe zijn van de week en juist even verlangen naar een feestje. Gelukkig heeft Meppel dat en zijn mijn donderdagen nooit saai. Bij ons hebben wij elk jaar in de zomervakantie, de Donderdag Meppeldagen. Waarbij er elke donderdag rommelmarkt is in de ochtend, 's middags iets anders te zien of te doen is en 's avonds iedereen los gaat op de muziek op het kerkplein! En ik kan dus niet wachten op dat laatste.

Nu ik al deze vrije tijd heb en niet meer hoef na te denken over schoolopdrachten, heb ik alle tijd om weer even bezig te zijn met wat ik écht leuk vind om te doen. Zelf video's bedenken en uitwerken, zonder de technische eisen van de docent. Nu kan ik mijn creativiteit weer even de vrije loop laten en daar ook ruimte voor maken om het dan ook uit te werken. En überhaupt de mogelijkheid om meer te filmen! Aangezien de vakanties eraan komen en nog wel een aantal leuke dingen kan ik ook wat meer gaan vloggen.

Naast het meer willen schrijven van artikelen voor op mijn blog, ben ik nu ook begonnen met dat waar ik mij eigenlijk later mee bezig wil houden. Het schrijven van films. Ook het uitwerken en het filmen ervan natuurlijk, maar het proces ervoor vind ik net zo leuk om te doen. Ik vond verhalen schrijven altijd al leuk en deed dat dan ook wel veel. En nu heb ik de mogelijkheid om dat wat ik op papier krijg, nu ook om te zetten naar beeld voor anderen. Ik ben dus scenario's aan het schrijven, om het maar even duidelijk te zeggen. Na mijn idee kan ik maar niet vroeg beginnen en als ik nu ideeën heb voor een film, dan heb ik nu ook een manier om dat idee om te zetten naar een film idee. En des te eerder ik dat onder de knie heb, hoe beter. Maarrr vooral omdat ik het zo leuk vind om te doen. 

Rustig maar, ik zal heus niet de hele vakantie overdag alleen maar in mijn bed liggen en er 's avonds alleen uit komen om te feesten. Ten eerste omdat ik sowieso dat er ook nog wel vakanties aan komen en ik daar niet op kan wachten. Want echt, sinds ik nu nóg meer in het fotografie wereldje ben gerold (Okee, ik doe er oa een opleiding in, dus wat verwacht je?) vind ik reizen nóg leuker dan ik dat ooit al vond. Ik kijk toch anders naar de wereld heb ik het idee, met opener ogen. Ik waardeer alles meer, omdat ik door de oog van de camera vaak pas zie hoe mooi het allemaal eigenlijk kan zijn en zo zoek ik altijd naar die plekjes die iets mooi maken. Ook zonder camera.

Verder wil ik ook graag weer wat meer beginnen met make-up thema's. In hoe verre dat echt gaat lukken weet ik niet, aangezien mijn kanaal én blog nu wel heel erg lifestyle gerelateerd zijn, maar op een één of andere manier wil ik graag weer eens wat meer van de artikelen/ video's maken, waar ik vroeger mee ben begonnen. Maar dat zal ik wel zien, hoe dat gaat lopen.

Voor dat ik het weet is de vakantie alweer voorbij. En dan begint het pas stage. Ik ga daar 6 maanden heen en ik kan niet wachten. Maar voor nu, eerst nog even lekker onderuit op de bank, lekker tot laat in bed en gewoon even nergens aan hoeven denken.

Wat zijn jullie plannen voor deze zomervakantie?

Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier