Social Media Icons

Top Nav

Eerste keer met Canon 50 mm F1.8

jun 24, 2016 0 comments
Sinds vandaag heb ik eindelijk de Canon 50mm F1.8 lens. Toen ik thuis kwam was hij er en ik kon niet wachten om gelijk wat foto's te maken. En gelukkig is een zusje best wel handig.

Eerst zijn we gewoon wat foto's gaan maken in onze achtertuin. Met een mooie groene achtergrond vanwege de bladeren. En dan kan je ook wel even lekker gek doen toch?
Voor de diversiteit ook maar even een ander shirt aan!
Toen was het plan om foto's te maken in het park en daarna even een ijsje eten. Hoewel dat door een klein wc probleempje nog al snel afgelopen was. (Ik schrijf dit nu even, maar zo meteen gaan we weer even die kant op, misschien kunnen wij nog iets moois maken met zonsondergang.)
Wat zo mooi is aan deze lens is dat het een hele mooie scherpte diepte heeft. Dus voorgrond scherp, achtergrond onscherp, of blurry hoe sommigen het noemen. 
Ik zal binnenkort nog wel even een uitgebreidere review maken, wat wat dieper ingaat op de lens.

Iris en ik hebben inderdaad nog wat foto's gemaakt bij zonsondergang, maar die zal ik morgen wel even in een artikel zetten, omdat ik ze nog moet sorteren en selecteren. Maar hieronder alvast één foto van wat je kan verwachten morgen in mijn andere foto artikel.

Ik kan in ieder geval zeggen dat ik enorm blij ben met de resultaten! En vooral met het kleine lensje, met zo'n grote functie waar ik zeker wat aan zal hebben! Ik ben erg benieuwd wat jullie van de foto's vinden :)

(Al deze foto's zijn onbewerkt)

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier