maandag 3 augustus 2015

Create It Your Way TAG


Ik heb het gevoel alsof ik al eeuwen geen tag meer heb gedaan. En voor mij is er niks leukers dan antwoord te geven op de meest creatieve vragen waar je wellicht eerst even goed over na moet denken. Deze Create It Your Way TAG heb ik voorbij zien komen bij Teske, die het had overgenomen van Judith en Maaike.

Als je een geurkaars zou mogen verzinnen, hoe zou die dan ruiken?
Dat zou waarschijnlijk een geurkaars worden met de geur van de Bruno Banani Dangerous Woman. Die ruikt zó lekker! Het heeft een hele lekkere kokos geur met nog wat anders en ik kan het niet echt uitleggen. Het is een niet al te frisse geur het is meer een rustgevende geur die ik altijd erg prettig vind wanneer ik hem op heb.

Als je een kleur nagellak zou produceren, hoe zou die er dan uitzien?
Een extreem lichtbruine kleur, bijna zoals een huidskleur maar wel echt bruin. Het is dan nét iets lichter dan beige. Die kleur vind ik erg mooi, valt niet op en staat netjes. Naast dat het ook bij al je kleding past.

Als je een beautyproduct kon maken, waarvoor zou het dan zijn?
Een product dat er voor zorgt dat je zelfs je sproeten weg kan werken. Natuurlijk heb je foundation en concealer, maar geloof mij, dat kan ik absoluut niet op mijn zusje doen met al die sproeten van haar. Daarom kan ze nooit echt veel make-up op doen. Geen blush, geen bronzer, geen highlighter, allemaal omdat ze geen foundation op kan doen.

Als je een boek zou mogen uitgeven, waar zou je dan over schrijven?
Waarschijnlijk een enorm drama boek met romantiek. Vanaf het begin van de relaties, met alle ups en downs, wanneer ze kinderen krijgen, of dat wel helemaal goed gaat en dat tot een bepaald punt, dan stopt het boek en kan je daarna weer een nieuw boek maken. Waardoor je mee wordt genomen in een heel leven van iemand, terwijl dat hele leven fictie is.

Als je een film zou maken, wie zouden daar dan in spelen en waar zou het over gaan?
Kijk, dit is nou eens een vraag voor mij. Want dit zou ik willen bereiken. Ik zou een film willen maken over een moeder en een dochter en hoe zich dat in de puberteit ontwikkeld. Voor welke dilemma's kom je als tiener te staan en hoe ga je als een alleenstaande moeder daar mee om? En dat gaat natuurlijk niet zonder eens lekker tegen elkaar in te gaan. Wie ik er dan in wil spelen is Pia Douwes, ze heeft nog nooit in een film gespeeld, maar hey, wie zou nou niet zijn of haar lievelings actrice/acteur in zijn of haar film willen hebben spelen?

Als je een winkel mocht beginnen, hoe zou die er dan uitzien en wat zou je verkopen?
Hoe kan het ook anders. Een complete winkel met beauty producten. Haarverzorging, lichaamsverzorging, make-up, een kapper en een beauty specialist. En dat in één winkel.

Als je een robot zou kunnen maken, wat zou die dan kunnen?
Mijn was opvouwen, kamer opruimen, planning maken, aangeven wanneer ik ergens heen moet, schoonmaken. Zulk soort dingen, dat lijkt mij wel handig wanneer ik dat niet hoef te doen.

Als je een app zou mogen ontwikkelen, wat voor app zou het dan zijn?
Een app waarmee je van een tekst een foto maakt en dat hij hem zelf omzet naar een getypt document, zodat je dat zelf weer kan aanpassen op de laptop.

Als je zelf een dier zou mogen fokken, hoe zou het eruit zien, waar zou het leven, etc.?
Om eerlijk te zijn, heb ik niet echt het idee ik wil een dier fokken dus ik heb ook geen idee wat ik zou willen fokken. Ik laat het mooi zijn gangetje. Er zijn al dieren genoeg.

Als je een schoolvak toe zou mogen voegen, wat zou je daar dan leren?
Fotografie en film. Ik heb gekozen voor het vak kunst omdat ik wist dat ik iets in de creatieve sector wil gaan doen. Maar ho maar dat ik daar iets heb geleerd over fotografie en filmen. Terwijl dat de meest gebruikte dingen zijn die nu worden gebruikt. Maar nee, ik moet het doen met verf en een kwast.

Als je een ijssmaak zou mogen verzinnen, welke smaak zou dat dan zijn?
Bestaat er al energie smaak? Zo niet, laat die maar komen. Ik denk dat dat nog wel eens lekker fris kan zijn zo in de zomer. In ieder geval lekker zoet.

Als je een drankje zou kunnen creëren, waar zou dat dan naar smaken?
Alles met citroen of limoen is goed. Dus misschien iets met munt en limoen. Denk maar aan de avond vierdaagse wanneer je een paar pepermuntjes om op je citroen deed en dan een zakdoek er om heen. Heerlijk.

Als je zelf een Emoji zou mogen maken, hoe zou die er dan uitzien?
Eerst wil ik even zeggen dat ze de roodharige terug moeten halen. Gaan ze zeuren over discriminatie omdat er geen donkere poppetjes zijn, dat al is echt zwarte pieten zeik niveau en dan maken ze allerlei poppetjes en halen de roodharige weg! En wij gingers dan?! Welke ik wil maken is een zo bedoelde ik het niet emoji. Als iemand boos wordt nadat je wat hebt gezegd, maar je wilt niet dat ze boos worden zonder het helemaal uit te moeten leggen.

Als je je eigen droomhuis zou mogen ontwerpen, hoe zou dat er dan uitzien en waar zou het staan?
Strak. Ik heb echt niks met oude huizen, helemaal niks. Doe mij maar een mooi gestuukt huis in een spierwitte kleur. Ik weet het is veel onderhoud en het wordt snel vies, maar we hebben het hier dan ook over een droomhuis. De kleuren wat binnen in het huis veel aan de pas zou komen is zwart en wit met wat details met kleur. En dat zou dan wel ergens dicht bij een grote stad mogen staan. Zoals Den Haag bijvoorbeeld, dat vind ik wel een erg leuke stad.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall