Social Media Icons

Top Nav

Week in pictures: Laatste vakantieweek een beetje hectisch maar leuk! #1

aug 16, 2015 0 comments
Daar ben ik dan weer. Na een week vol met verschillende dingen en amper tijd is het eindelijk zondag, mijn vader en zusje zijn weer thuis en ik slaap weer in mijn eigen bedje. Mijn week was een beetje hectisch, vandaar dat ik geen artikelen had en mijn video nóg steeds niet online heb staan. Wat ik jullie daar in tegen wel kan laten weten wat ik deze week dan wél niet heb gedaan met behulp van een aantal foto's die ik dan zo nu en dan heb gemaakt.

De eerste paar dagen heb ik bij de vrouw van mijn opa geslapen. De eerste dag ben ik pas ná mijn werk naar haar toe gegaan en ik heb voor die tijd een video opgenomen, die dus nog online moet komen. Maar al snel was het tijd om mij klaar te maken voor het werken. Dus douchen, haar in orde maken, kleding aan en fietsen. Dat allemaal neemt nou eenmaal tijd in beslag, dus heel veel kon ik ook niet doen voor die tijd. Overigens dit was al op de zondag.
Op de maandag moest ik ook werken en aangezien ik anders alleen thuis zat, ben ik na het rustig opstaan, naar mijn eigen huis gefietst en heb daar wat zitten te filmen. Daarbij heb ik iets anders gefilmd dan dat ik van plan was, het is een soort sketch, dus ik moest er iets meer moeite voor doen, of deze ook nog online komt weet ik nog niet. Ik ben die dus gaan bewerken en realiseerde mij dat het toen al redelijk laat was en dat het alweer tijd was om mij klaar te maken voor werk. Ik heb nou eenmaal veel gewerkt deze zomervakantie waardoor ik helaas en dat vond ik echt niet leuk, veel minder aan mijn blog en youtube heb kunnen doen dan dat ik zou willen.
De dag erna was ik ook vrij, maar ik had al afgesproken dat ik bij mijn oma ging slapen. Dus wéér een andere slaapplek. Alleen bij hun te slapen vind ik het altijd heel erg leuk dus dat maakt mij dan ook niet uit. We gingen naar een verjaardag van een vriend van mijn oma die ik ook al een hele poos ken. Eerst wat gedronken op een terras en daarna wat gegeten bij de camping. En daarna gelijk door naar die verjaardag, wat op die camping was. Ik heb nog heerlijk gezwommen en gevolleybald. Dat sporten had ik wel echt gemist. Heb het daar heel erg naar mijn zin gehad.
De dag erna werd ik opgehaald door mijn moeder en ben nog even met haar de stad in geweest. Het was de laatste dmd (donderdag Meppel dag) en zijn nog even gaan oriënteren over de nieuwe laptop die ik nodig heb voor mijn opleiding. We hebben toen een goed advies gekregen waar ik erg blij mee was zodat ik nu alvast een veel beter idee heb over wat ik wil en welke ik het beste kan nemen. Maar alles is nog niet zeker. 

Wij hadden nog wat tijd over want ik moest 's avonds werken, dus zijn wij nog even naar mijn moeders huis gegaan waar ik eindelijk na 5 weken lang mijn hond weer zag. Oh, wat heb ik die hond gemist. Eenmaal daar heb ik samen met de vriend van mijn moeder nog eventjes online gekeken naar laptops. En lekker gekletst over wat we tot nu toe hebben gedaan. 

Trouwens die appelsap foto heb ik hier, omdat ik die toen op een avond op instagram zette met daarbij iets over, kijk eens wat een goede tiener, aan de appelsap. Eh ja....dus...
En dan was het alweer vrijdag. Ik had mijn laatste werkdag, na 2 maanden te hebben gewerkt. Dat was een ochtend dienst dus ik moest wat langer. Geen probleem natuurlijk. Maar ik kon óók die dag niet bloggen of youtube werk doen. Na die tijd ging ik weer naar mijn opa's huis en heb daar mij daar even omgekleed en opgemaakt omdat wij 's avonds uit eten gingen. En gélukkig waren wij net op tijd klaar met het eten, want het begon mij te hozen. Weliswaar zijn wij kletsnat en toch onder een paraplu naar huis gelopen, maar tijdens het eten was het tenminste droog. En toen hebben wij nog even de film Schindler's list afgekeken.

En tot slot. Zaterdag, zijn we naar Zwolle geweest even gaan shoppen. Alhoewel wij hebben echt zo goed als níks gekocht. En hebben daarna nog bij iemand gegeten. Eenmaal thuis heb ik mijn spullen weer bij elkaar gepakt en ben naar mijn eigen huis gefietst. En nadat ik in slaap was gevallen op de bank, hoorde ik wat gerommel en plots waren mijn vader en zusje alweer thuis van vakantie.

Eind goed al goed en nu is het zondag, dinsdag begint school weer, nieuwe opleiding en ik begin nu weer lekker met het bloggen. 

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier