Social Media Icons

Top Nav

3x outfits voor Tessa door Suzanne - Contest

aug 16, 2015 0 comments

Suzanne (http://s-diary.nl) - Hi girls, vandaag een ander gezicht op XxTessie! Vandaag mag ik aan het woord zijn van Tessa op haar blog en ga ik een aantal toffe outfits samenstellen voor Tessa. Tessa en ik kennen elkaar nu al enkele jaren door het bloggen, ik gok zo’n twee jaar en hierdoor hebben we elkaar al redelijk leren kennen. We spraken elkaar regelmatig over het bloggen en wisselde tips uit, maar daarnaast kwamen er ook hele persoonlijke dingen aan bod waar we op dat moment mee zaten. Hierdoor hebben we elkaar redelijk goed leren kennen en vandaag gaan we testen of we ook een beetje elkaars kledingstijl kennen.  Kijk je mee?


Just wear black to school
Doormiddel van drie webshops gaan we drie outfits samenstellen voor de ander en dan proberen we dit helemaal in de stijl van die persoon en vervolgens kan ook Tessa aangeven of ze deze outfit wel of niet zou dragen en of het wel echt haar stijl is … We gaan het zien! 

Als eerste gaan we voor een schooloutfit. De vakantie is weer bijna voorbij en dan gaan we weer massaal naar school en natuurlijk hoort ook daar een leuke schooloutfit bij. Zelf ben ik heel erg van de lichte en warme kleuren, maar volgens mij neigt Tessa toch altijd iets meer naar de donkere kleuren.  Ik ga dus ook iets meer op de donkere kleuren en de zwart-wit liefde van Tessa inspelen met de back to schooloutfit! 

Ik heb in deze outfit gekozen voor een donkere jeans met daarop een zwart-wit geruite blouse. Verder heb ik heb ik gekozen voor witte sneakers en een zwarte bikerjack. Daarnaast wou ik bij de accessoires gaan kijken, maar ik had eigenlijk niet echt een gevoel bij sieraden en Tessa. Voor mijn gevoel draagt Tessa misschien een oorbelletje en heel af en toe een horloge en is het dat verder. Ook toen ik bij de tassen ging rondkijken, zag ik vrijwel alleen schoudertassen en ook hiermee zie ik Tessa niet zo snel naar school gaan, daarom heb ik gekozen voor een rugzak. De eerste outfit is compleet samengesteld met items van H&M. 

Katoenen overhemdblouse - €19,99
Skinny High Enkle Jeans - €34,99
Bikerjack - €39,99
Sneakers - €24,99
Rugzak met design - €24,99
Voor de gehele H&M outfit voor Tessa ben je €144,95 kwijt.

Tessa: Deze look past echt helemaal bij mij!! Simpele kleuren en lekker stoer! De blouse en de broek vind ik helemaal geweldig. Ik ben de laatste tijd helemaal in to the bloezen en deze vind ik echt heel leuk! Ook de broek vind ik super, eigenlijk komt hij erg overeen met de broek met scheuren die ik in mijn kast heb liggen. De schoenen zijn ook mooi, simpel en handig en zou ik graag willen hebben. Over het jasje en de tas heb ik alleen wel zo mijn twijfels. Ik vind ze allebei wel leuk, maar ik denk dat het bij mij gewoon niet zal staan. En dat het er bij mij té uit gaat zien. 
Festival Party Look 
Naast een dagelijkse outfit voor naar school, kan een avondlook natuurlijk niet ontbreken. Wat draagt Tessa nu eigenlijk naar een feestje? Ook hier had ik het idee van dezelfde soort kleuren en printen.  
Voor een feestje heb ik een soort festival idee bij Tessa. Volgens mij gaat Tessa graag naar feestjes en festivals en kan ze dan op haar manier helemaal uitpakken. Zo ben ik gegaan voor een shortje met daarop een zwart-witte festival top. Daarnaast nog een bikerjacket voor in de avond, zonnebril en een festival rugzak. De party outfit is compleet samengesteld met items van Loavies.

Festival Crop Top - €15,00
Jeans Short - €15,00
Padded Bikerjacket - €59,95
Black Sneakers - €19,95
Black Erica Sunnies - €14,95
Festival Backpack - €34,95
Voor de gehele avondoutfit van Loavies voor Tessa ben je €159,80 kwijt.

Tessa: Zoveel ik mijn twijfels heb over het zwarte jack van de eerste outfit, hoe weinig ik er heb bij dit zwarte jack. Deze heeft veel minder poespas, geen zilveren ritsen, waar ik absoluut niet van houd, en dit jack heeft niet zo'n extreme motorjack uitstraling. Wat ik de andere wel vind hebben. Het topje zal ik niet zo snel kopen. Dit is zo'n korte top waar ik met mijn buikje niet zo blij van word. Ook dat zwarte met kant en die loshangende dingetjes is niks voor mij. Het patroon zelf wel. Die vind ik erg leuk. Ik heb thuis dat soort schoenen staan, dus dat zegt genoeg. En ik ben dol op spijker korte broeken. Vooral met dat kapotte erop is helemaal mijn ding. Ook de zonnebril wil ik heel graag hebben. Ik zie ze tegenwoordig overal en ik vind ze geweldig. Helaas vind ik het tasje dan weer wat minder. Ik ben nou eenmaal erg kieskeurig met tassen dan kan ik hem bijvoorbeeld al niet kiezen omdat hij touwtjes heeft, zoals in dit geval. Maar ook omdat ik niet van dat soort festival tassen houd, doe mij maar liever een leuke handtas of een stevige rugzak, wat lijkt op een eastpack.


Blog your day 
En na alle feestjes en schooldagen, houden we er ook heel erg van om lekker thuis te zijn en een dagje foto’s te maken en te bloggen. Als ik echt zo’n dagje heb, kan het ook best zijn dat ik de hele dag in een slons outfit thuis ben en alleen maar achter mijn laptop zit. Ook hiervoor hebben we een outfit samengesteld voor elkaar.  
Ik denk dat Tessa misschien wel net zo erbij loopt als ik ooit kan, lekker comfortabele outfit en perfect voor als je niet de deur uit moet. Ik heb daarom ook gekozen voor een stretchbroek, een loshangend shirt, lekkere fleurige sokken (sorry Tessa) en ik denk dat Tessa misschien wel van die fluffy sloffen draagt of (lookalike) uggs. De outfit voor een dagje thuis is compleet samengesteld met items van Esprit.

Soepele jersey stretchbroek met print - €34,99
Sport T-shirt, fluweelachtige flockprint - €29,99
Fijngebreide sokken in coral - €7,95
Booties - €49,99

Tessa: Ja! Ja! Ja! Dit is precies wat ik het liefste draag op zo'n dag! En lekkere pyjama broek, een los zittend shirt en iets warms aan mijn voeten. De broek zou ik nu gelijk willen kopen, ik vind deze pyjama broek echt zo leuk! Dat t-shirt is mij eigenlijk te simpel, maar lijkt mij wel erg comfortabel te zitten. Die sokken sla ik liever over, want ik ga liever voor simpele zwarte die ik bij elke schoenen aan kan doen. En ik zou willen dat ik dat soort schoenen/booties aan kan doen. Maar ik heb daar helaas een te hoge wreef voor. Voor de rest dit is zó mij! 


Dit waren mijn drie outfits samengesteld voor Tessa. Alle drie een beetje met dezelfde ideeën erachter. Ik ben benieuwd wat jij van de outfits vind en of ik het een beetje goed heb samengesteld. Wil je weten welke outfits Tessa voor mij heeft samengesteld, kom dan een kijkje nemen op mijn blog. 


Lots of love, Suzanne.

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier