Social Media Icons

Top Nav

Essence XXXL nude/longlasting lipgloss + Etos lipliner

aug 8, 2015 1 comments
Vandaag heb ik voor jullie eindelijk weer een review. En deze keer is dat een review van vier verschillende producten. Twee nude lipglossjes van Essence en één longlasting lipgoss waar ik ook al een andere kleur van heb en daarom deze ook wilde hebben. Daarnaast heb ik nog een lipliner van de Etos die ik jullie wil laten zien.


Zo zien de kwastjes er dus uit. Je kan ervoor kiezen om die met je eigen kwast aan te brengen, maar aangezien ik toch de enige ben die deze gebruik heb ik er geen problemen mee om het rechtstreeks vanaf het kwastje op mijn lippen te smeren. Dit zijn wel fijne kwastjes en niet te groot en brengt makkelijk aan.
Ik begin met deze lichte lipgloss. Dit vind ik een erg mooi nude kleurtje die overal wel bij past. Hij is niet te licht, waar ik eerst een beetje bang voor was, omdat ik te lichte lippen echt verschrikkelijk vind, mijn mening dan, maar deze viel mee.

Op het eerste gezicht lijkt hij erg transparant te zijn. Maar hij geeft toch echt wel kleur af. Als je het opsmeert krijg je duidelijk een verschil met de kleur van je lippen. Dus je ziet er zeker wat van. Maar je kan hem ook gebruiken om over een andere kleur te doen zodat die gewoon wat lichter word, maar dan blijf je die kleur wel zien. Maar alleen zo vind ik hem mooier.
Dan gaan we door naar de matte lipgloss. Deze vind ik echt geweldig. Ik had een felrode op mijn verjaardag gekregen en de lipgloss zelf was al super. De structuur, erg zacht, enorm veel pigment voor zo'n prijsje, blijft redelijk lang zitten en heeft een bijna cake geurtje en smaakt niet chemisch als je het per ongeluk op je toch of lippen krijgt. En daarom wilde ik nog zo één. Om eerlijk te zijn wilde ik die andere twee ook van longlasting, maar ik had niet gezien dat daar verschil in zat. Oeps!

Een mooi simpel kleurtje die eigenlijk erg overeenkomt met mijn eigen lipkleur, alleen ziet met wat lipstick er mooier uit. En zeker nadat je foundation hebt op gedaan dan is zo'n extra kleurtje erover even wat mooier. Ik ben er blij mee.
Dan deze donkere lipgloss. Dit is dus van dezelfde lijn als die lichte lipgloss. Ik dacht dus nu heb ik een mooie donkerbruine matte lipgloss, maar nee. En daardoor zit er ook minder pigment op.

Maar dat is niet anders. Nu heb ik een mooie bruine glimmende lipgloss. En die had ik ook nog niet en hier ben ik ook wel blij mee, ik vind glim glossjes toch bijna mooier dan matte. Het hangt er gewoon vanaf. Het pigment van deze gloss is niet optimaal, maar je ziet zijn kleur, je lippen worden daadwerkelijk donkerder. Dus ik ben tevree.
Swatches!

Dan heb ik ook nog een lipliner gekocht. I had al een bruine, maar die was mij toch wat te dik en onhandig. Dus ik ben op zoek gegaan bij de etos en tot mijn stomme verbazing kom ik gewoon thuis met een eigen merk lipliner. En ik ben blij dat ik deze heb gekocht, want ik vind hem echt goed.
Hij heeft een redelijk dunne punt, waardoor je een mooie dunne lijn kan zetten als je wilt. Hij is best zacht, waardoor het makkelijk aan te brengen is, zelfs op droge lippen. En de kleur komt er goed vanaf, je hoeft niet extreem hard te drukken om er kleur af te krijgen, nee deze is echt aan te raden. 
Zo dik dus! Of dun? Het is maar wat je dun of dik noemt. Deze kostte 2,99 en alle lipglossjes kosten maar 1,99. Voor deze prijsjes ben ik dus erg blij met wat ik heb gehaald en ik denk dat ik van sommige nog wel een paar andere kleuren ga halen. 
Zo ziet het er dus uit wanneer je alles gebruikt bij elkaar. 

Reacties

  1. Etos eigen merk wordt inderdaad zwaar onderschat! Ik heb wat oogpotloden van hun eigen merk en ik vind ze fantastisch! Gaaf dat zo ze een niet-standaard kleur hebben.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier