vrijdag 13 februari 2015

Terug uit Italië - De Foto's

Ciao! Ik ben weer terug! Ik ben acht dagen lang in Italië geweest, zoals je misschien wel weet. Acht dagen lang was ik bij een Italiaans gezin die ik eigenlijk niet kende. Ik heb wel zo af en toe wat gechat met mijn uitwisselingsmaatje, maar dat was het ook. Ik heb daar een heleboel dingen gedaan en ik heb daar natuurlijk ook wat foto's gemaakt. Dus ben je benieuwd naar hoe het daar aan toe is gegaan? Lees dan verder!

We zijn de reis begonnen met de bus. Nouja, eerst gingen we naar school met onze koffers. Daarna zijn we met zijn allen de bus in gegaan en gingen we richting Eindhoven, want vanaf daar gingen we vliegen.
Aangekomen in Eindhoven, moesten we nog even een paar uurtjes wachten totdat we in het vliegtuig konden. Maar heel erg was dat niet omdat we toch met een grote gezellige groep waren. Toen ik in het vliegtuig zat, bleek dat ik bij het raam zit. Ik heb al zo vaak bij het raam gezeten, maar het blijft leuk en vooral mooi!
In de wolken. Waar het zonnetje natuurlijk altijd lekker schijnt!
We zijn naar een paleisje wat in de buurt was van de school geweest. Daar waren allemaal muurschilderingen binnen en dit was het binnen plaatsje.
En toen was het alweer de dag later. Het was vrijdag en we gingen naar Rome. Helaas was het regenweer en was het fotograferen niet echt makkelijk. Ik had telkens spetters op mijn lens. Maar ik heb wel een paar foto's kunnen maken, gelukkig!
Ik bij het Colosseum. 
Eerlijk gezegd weet ik nu al niet meer wat dit was. Maar ik vind het wel erg mooi. En wat was het groot!
Even een foto van de school. Deze school staat in Bassano Romano. Hier gingen we elke ochtend verzamelen. En soms gingen we hier wat dingen doen, maar andere keren gingen we alleen hierheen om daarna weer ergens anders naar toe te gaan om iets te gaan bekijken.
We gingen hier met een grote groep naar een plaatsje waar een groot meer bij lag. En wat was het uitzicht en de ondergaande zon mooi zeg!! We wilden eerst daar gaan schaatsen op een kunstbaan, maar die was dicht. Dus we hebben maar wat gechillt en een drankje gedronken.
Gezellig aan de cola of de chocolade melk.
Zonsondergang. Het was echt heel erg mooi! Vooral met het meer erbij, echt prachtig!
Dat was mijn uitwisseling in Italië vliegensvlug. Ik heb nog veel meer foto's maar dan op mijn iPod staan, maar dit waren even een paar foto's van mijn camera. Ook heb ik daar wat gevlogt. Dat betekent dat er binnenkort een vlog online komt van mijn week in Italië. Dus houdt mijn kanaal MyLifeAsTessa even een tijdje goed in de gaten. Maar die video komt natuurlijk ook op mijn blog te staan. Ook komt er nog een shoplog en reviews van mijn producten die ik daar heb gekocht, online.

2 opmerkingen

  1. Hallooo! Ik ben genomineerd voor de Liebster Award! Hierbij nomineer ik jou! Je kan mijn artikel lezen op https://ylwc.wordpress.com/! Ben benieuwd naar jouw antwoorden en vragen, Liefs Yasmin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallooo! Ik ben genomineerd voor de Liebster Award! Hierbij nomineer ik jou! Je kan mijn artikel lezen op https://ylwc.wordpress.com/! Ben benieuwd naar jouw antwoorden en vragen, Liefs Yasmin

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall