donderdag 26 februari 2015

OOAD/MOAD - Dag van War Horse

Een paar dagen geleden ben ik naar War Horse in Apeldoorn geweest. En toen heb ik een paar outfit foto's gemaakt, maar ik had geen tijd om ze als een "Outfit of THE day" artikel te maken. Maar omdat ik de foto's nog wel heb en nu tijd heb, wil ik ze nog wel even laten zien in een "Outfit of A day". Lees verder voor de close-ups enzovoort.

Ik heb een simpel t-shirtje met daarop Jeune et Belle zoals je ziet. En als mijn Franse taalkennis nog een beetje klopt, zou ik zeggen dat dit "Leuk en mooi" betekent. Ik heb dit shirt in Rome bij de H&M  gekocht en was daar 15,-. Ik vind vooral bij dit shirtje de stof zo fijn, want het het is van dat dunne stof met een soort mini streepjes. Ik heb al meerdere van dat soort shirtjes en ik blijf ze gewoon mooi en fijn zitten.
Dan heb ik zo'n simpel zwart rokje aan van de Hema met een zwarte legging eronder. Deze zit dus over mijn t-shirt heen. Helaas zie je daardoor (bij mij) wel duidelijk mijn buikje, maar dat is niet anders. 
Als schoenen heb ik deze lichtbruine lage hakschoentjes. Maar om eerlijk te zijn weet ik niet meer van welk merk. En omdat ze nu beneden liggen kan ik het niet snel zien. Ik geloof trouwens dat het S-olivers zijn, maar ik kan er ook compleet naast zitten.
Als make-up heb ik een witte, bruine en paars/rode kleur gebruikt. Wat eyeliner en mascara. Ik heb er een video bij opgenomen dus wellicht komt hier nog een tutorial van, als ik de video wel ga gebruiken.
Tot slot heb ik mijn haar gekruld. Maar ik heb er een knip in gedaan omdat dat net even wat fijner was, omdat ik wel graag het stuk wilde zien en niet telkens haar voor mijn ogen had wat zou kunnen irriteren.

Dat was dan de "Outfit of a day" en "Makeup of a day" voor vandaag. Laat me weten wat je er van vindt.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall