vrijdag 20 februari 2015

Review KIKO- De lip producten

In Italië heb ik best wat producten gekocht bij de KIKO. In dit artikel review ik de lipproducten die ik daar heb gekocht. Het zijn zoals je ziet vier producten. Drie ervan zijn dezelfde lipglossjes, maar dan in drie verschillende kleuren en dan heb ik nog een lipstick. Benieuwd? Lees dan verder.

De verpakkingen zijn mooi en simpel. Niet al te veel poespas en het heeft allemaal dezelfde kleuren en manier van verpakking als de rest van de verpakkingen van KIKO. Behalve de lipstick die heeft een andere. Waarom weet ik ook niet, maar ik vind hem er wel mooi uitzien. Alleen doet de verpakking er niet toe, dus ga ik maar snel over naar de producten.
Ik begin met de enige lipstick die ik heb gekocht. Het is zo'n lange stick en dus niet zoals de standaard lipsticks. Maar het principe is hetzelfde.
Het is een prachtige oudroze kleur. Ik zocht al een tijdje naar zo'n kleur, maar ik kon steeds niet de goede vinden. En nu heb ik deze kleur gevonden. Hij was niet heel duur en ik was maar wat blij dat ik hem mee kon nemen, want de scwatch in de winkel zag er ook al heel mooi uit.
Het is eigenlijk een beetje de kleur van mijn lippen zelf. Maar met deze lipstick kan ik die kleur meer aandikken en een mooie lipvorm maken, nadat ik mijn foundation heb opgedaan, omdat je toch altijd wel wat op je lippen hebt zitten en met deze lipstick kan ik gewoon een neutrale lipkleur dragen en mijn lipvorm bijwerken.
Dan komen we aan bij de lipglossjes. Ze waren alle drie met korting dus des te meer reden om dan maar meer dan één mee te nemen. Ik heb ze op mijn hand geschwatcht in de winkel en daar zagen deze drie kleuren er zo mooi uit, dat ik ze wel mee moest nemen. Maar ik was wel erg benieuwd hoe de kleuren op mijn lippen zouden staan en of ze genoeg pigment hebben. We zullen het zien.
Dit is de lichtroze kleur. Bijna Barbie roze als ik het zo maar even mag noemen. Op het kwastje lijkt de kleur best wel donker maar dat valt reuze mee.
Ik vind de kleur erg mooi. Het heeft een redelijk zachte uitstraling en de lipgloss heeft een mooie pigment. Het lastige bij deze lipgloss is wel dat je een wat dikkere lijn hebt aan de buitenkant, dus het beste is om niet gelijk een hele dikke laag op je lippen te smeren.
Ik had al deze kleur in een lipstick, maar dan met glitters. En eerlijk gezegd vind ik die ook niet meer zo mooi. Maar de kleur zelf vind ik wel nog steeds erg mooi en toen ik zag dat ze deze kleur hadden wou ik hem graag meenemen. 
Net als de andere lipgloss is ook deze erg gepigmenteerd, waardoor je niet al te veel lipgloss op hoeft te doen. De kleur vind ik ook op mijn lippen erg mooi en ik ben blij dat ik hem heb meegenomen.
Dan de laatste lipgloss. Ik dacht dat ik een mooie roodroze kleur meeneem. Want als je kijkt naar de kleur op de verpakking zal je dat ook denken. Ik had hem in de winkel wel geswatcht maar toen zag hij er voor mijn idee iets anders uit. 
Want toen ik de kleur daadwerkelijk op mijn lippen smeerde, was het gewoon knalrood. Dat vond ik wel een beetje jammer, want ik heb al best wat rode lipproducten. Ik had er daar in de winkel misschien iets meer over na mogen denken. Maar een ramp is het niet, want ik heb nog niet zo'n kleur rood en laat staan zo'n glimmende die ook een goede pigment heeft. En hij was niet heel duur, dus zo enorm erg baal ik er ook niet van.
Hier nog even een foto waarbij je de drie kleuren bij elkaar ziet en de verschillen.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall