Social Media Icons

Top Nav

Ik leer jou fotograferen op beeld!

jul 11, 2017 0 comments
Ik ben altijd al een persoon geweest van de vele ideeën en te veel willen doen. Vaak eindigt dat dan in de vergetelheid en stop ik er mee. Totdat je iets hebt bedacht wat echt bij jou als persoon past. En dat is nu het geval. Ik ga beginnen met een nieuw kanaal!


Naast dat ik mijn eigen YouTube kanaal heb, waar ik echt van alles op zet, wil ik nu eindelijk gaan starten met een film en fotografie kanaal. Ik ben daar eens eerder mee begonnen, maar het knopje van het voorbereiden is omgegaan. Vaak begon ik maar wat, zonder een heel idee erachter en later weet ik niet meer wat ik er mee wilde. Nu door school heb ik echt geleerd dat je alles gewoon goed uit moet gaan zoeken, wat het voor jou een stuk overzichtelijker maakt en je weet waar je naartoe wilt gaan met dat wat je doet.

Ik ben opnieuw begonnen en ik weet nu wat ik wil. De graphics zijn duidelijk, de inspiratie is er een ik heb al een hele lijst met video's die ik wil maken. Dat betekent genoeg te kijken.

En inmiddels staan de eerste 2 video´s alweer online. Eigenlijk drie, maar dat is eerder een introductie. Hieronder de twee video´s. Vindt je dit nou leuk dan zou ik zeggen snel abonneren en krijg de leukste en handigste tips over film en fotografie. Maar daarnaast ook mooie "Vlogs" of sfeerimpressies met mooie beelden van waar ik ben geweest en backstage beelden. Oftewel genoeg te laten zien.

Tweede video

Eerste video

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier