Social Media Icons

Top Nav

De revolutie van mijn blog header

jul 12, 2016 0 comments
Het viel mij laatst op dat ik echt té veel headers heb gehad in de afgelopen jaren. Ik heb laatst al een klein artikeltje geschreven over dat ik mijn blog telkens maar restyle en nu ik al deze headers weer terug vond dacht ik, misschien is het wel eens leuk om ze allemaal op een rijtje te zetten. Zonder een hele uitleg hoor, want heel veel valt er niet over te zeggen. Ze staan trouwens ook niet op chronologische volgorde. Sommigen heb ik wel gemaakt, maar erg kort gebruikt en anderen weer hebben een lange tijd een plekje gehad op mijn blog. Wel ben ik benieuwd welke jullie de mooiste vinden.

Zoals je ziet ben ik van alle markten thuis op het gebied van digitaal ontwerpen haha! Want ja ik heb ze allemaal zelf gemaakt. Of ik daar nou zo trots op moet zijn bij sommigen weet ik niet. Maar variatie is er zeker. Inmiddels heb ik dus de laatste nu in gebruik, omdat ik deze gewoon erg simpel, clean, "blogachtig" en duidelijk vind. Dus er zal even geen verandering meer komen. Maar dit waren ze dus!

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier