Social Media Icons

Top Nav

Review L'Oréal Paris Color Riche Matte Lipstick

jul 9, 2016 0 comments
Vandaag heb ik voor jullie een review van de L´Oréal Paris Color Riche Matte Lipstick nummer 640 Erotique.  Nadat ik een hele tijd niet meer echt nieuwe make-up producten heb gekocht heb ik laatst weer eens lekker wat nieuwe spulletjes opgehaald. En deze lipstick was er één waar ik al een hele tijd naar op zoek was!

Het eerste wat opvalt is dat de lipstick zo'n ontzettend mooie verpakking/koker heeft. Het ziet er erg chique uit, is makkelijk te gebruiken. De lipstick was 14,99 en dus nog redelijk te doen. Het ligt er maar net aan of jij het er voor over hebt.
De lipstick is erg goed gepigmenteerd, waar ik erg blij mee, aangezien ik wel eens iets had zoals deze, maar dat hij helaas niet zoveel kleur af gaf. Verder vind ik dat de lipstick redelijk lang blijft zitten, wat op werk en schooldagen wel erg prettig is, omdat je dan wel met iets anders bezig bent dan telkens je lipstick checken, neem ik aan.
Zelf vind ik de meest mooie kleur van lipstick die er bestaat. Alleen had ik er zelf nooit één waar ik altijd enorm van baalde. Het is een mooie neutrale kleur wat je in principe bij alles kan dragen. Het geeft je eigen lippen net even wat meer vorm en een egale kleur. 

Ze plakken niet en het heeft ook geen raar smaakje of iets, wat ik bij andere lipsticks, van andere merken wel eens heb gemerkt. Ik ben er erg blij mee en mochten er meer van dit soort matte lipsticks komen van L'Oréal, dan zal ik ze zeker niet voorbij laten gaan. 

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier