Social Media Icons

Top Nav

Andere naam?

mei 8, 2016 0 comments
Heb ik nou echt afscheid genomen van de naam waar ik al zo lang mee loop? Geen xxTessie meer! Ja, inderdaad, ik heb besloten dat ik niet meer met deze naam wil verder gaan. Simpelweg omdat ik bijna 17 ben en xxTessie niet bepaald volwassen vind klinken. Ik heb een tijdje geleden mijn Youtube kanaal ook al veranderd naar gewoon Tessa Klok en om het even simpel te houden heb ik nu ook mijn blog mijn eigen naam gegeven.

Daarom heb ik nu ook nog even mijn layout zo simpel, omdat ik daar nog even mee bezig moet om dat te veranderen. Ik heb al een andere header, namelijk bijna hetzelfde als die van mijn Youtube kanaal, maar in die stijl wil ik ook graag mijn layout hebben, waar ik deze week mee bezig ga.


Weet dus dat jullie mij niet meer moeten opzoeken met xxTessie, nergens op, maar op Tessa Klok.
Ook zal ik weer eens wat meer op mijn blog zetten.

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier