dinsdag 31 mei 2016

Waarom nu plots weer bloggen?

Nu is het de laatste dag van de maand mei en ik ben weer helemaal aan het bloggen geslagen, of tenminste ik wil er weer meer mee bezig.  En eerlijk gezegd heb ik dat wel vaker gezegd, maar waarom meen ik het nu?


Zoals je misschien wel weet doe ik een opleiding audiovisueel-specialist waarbij ik in principe alleen maar bezig ben met beeld. Hoe moet iets er mooi uit komen te zien, waarom kies je voor dit beeld enzovoorts. Zelf heb ik schrijven altijd heel erg leuk gevonden en met name verhalen schrijven. En dat vind ik nog steeds, ik wil nog altijd regisseur worden en dan heb ik ook te maken met verhalen schrijven of in ieder geval concepten. Natuurlijk zijn wij daar op school nu ook wel mee bezig, maar over het algemeen gaat het toch over hoe jij iets het best op beeld kan krijgen.

Dan kom ik thuis en ga ik vaak nog bezig met de opdrachten die ik nog heb liggen. En als ik daar niet mee bezig ga, dan is het wel zo dat ik nog een video ga maken bijvoorbeeld. Ik denk dat het dus daar aan ligt, omdat ik zoveel bezig ben met film, mis ik het schrijven oftewel bloggen, nogal. Gewoon even typen wat je te zeggen hebt en niet tienduizend keer een bepaalde zin over moeten doen omdat je uitspraak net even in de weg zit. En met het bloggen kan je nog even op de backspace drukken en je formuleert je zin net even wat anders zodat het beter is.

Maar dan heb je natuurlijk wel dat je nog ideeën hebben voor de artikelen. Daar ben ik nu nogal mee bezig zodat ik zo ongeveer om de 1 a 2 dagen een nieuw artikel online kan hebben zonder te stressen en dat als ik veel tijd heb, dat ik van tevoren een aantal artikelen kan schrijven en die alvast klaar kan hebben.


Ik heb er dus wel weer erg zin in om hier mee bezig te gaan. Ik merk wel aan mijzelf dat ik misschien wat minder beauty onderwerpen/artikelen zal gaan schrijven omdat ik eigenlijk nooit meer echt beauty producten koop omdat ik al zo veel heb en tegenwoordig koop ik alleen nog make-up als ik het ook echt nodig heb, maar ik zal zo af en toe nog wel eens wat schrijven over beauty, misschien verander ik binnenkort wel weer van mening, maar ik zie dat nog niet heel snel gebeuren.

Voor de rest zal er niet heel veel veranderen wat betreft de inhoud van mijn blog als wat ik hiervoor altijd schreef. Ik zal dus alleen weer wat meer gaan schrijven. En ik weet dat ik dat dus vaker heb gezegd, maar toen had ik nog geen idee hoe ik dat wilde gaan combineren met school en wilde ik eigenlijk ook alleen maar bezig zijn met film, maar nu wil ik gewoon weer lekker schrijven en ik hoop dat jullie daar alleen maar blij mee zullen zijn!

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall