Social Media Icons

Top Nav

Netflix aanraders

mei 29, 2016 0 comments

Ik zie het vaak genoeg en zelf kan ik er geen genoeg van krijgen. Artikelen waarbij mensen een aantal films en/of series aanraden op Netflix. En inmiddels heb ik nu ook wel zo'n lijstje met favorieten die ik graag met jullie wil delen en die ik dan ook zelf als aanraders zie. Ik ga mijn best doen om niet te spoilen, dus ik probeer het zo algemeen mogelijk te houden.

Laat ik dan ook maar gelijk in huis vallen, met de serie waar ik echt een obsessie voor heb gekregen. De serie Outlander. Een zuster, Claire, die net de tweede Wereldoorlog achter de rug heeft, valt door onverklaarbare redenen door de tijd, ze beland daar op dezelfde plek, maar dan 200 jaar ervoor. Daar ontmoet ze de jonge man Jamie, waar ze allerlei avonturen mee beleefd, letterlijk allerlei. Heel seizoen 1 staat online op Netflix, 16 afleveringen geloof ik, van een uur. Seizoen 2 is inmiddels ook al te zien, maar daarvoor heb je in principe HBO nodig. Maar iedereen hoopt natuurlijk dat dat seizoen ook nog ooit te zien komt op Netflix, maar voor nu is seizoen 2 nog vol op bezig en zitten we midden in het seizoen (afl 8 alweer). Ik ben echt geobsedeerd met deze serie, zulke prachtige scenes, op zulke mooie plekken in Schotland,(seizoen 2 begint ergens anders), met geweldige acteurs/actrices. Ja, deze serie staat boven in mijn lijstje van series, zelfs boven gtst.
Even zin om gewoon lekker onderuit te zitten en niet na te hoeven denken aan je eigen problemen? Dan zou ik gelijk beginnen aan de serie Jane the Virgin. Een meisje Jane, die altijd pas ontmaagd wilde worden na het huwelijk, wordt plotseling geïmsemineerd met het kwakje van haar baas. Ohja en dan heb je nog wat factoren die alleen al dat verhaal waar het omgaat interessant maken. Maar ook al die mensen die daar mee te maken hebben, hebben zo hun eigen problemen. Gevoelens gaan van links naar rechts en een leugentje voor best wil kan geen kwaad.
So Undercover! Nou ben ik een echte Miley Cirus fan, tenminste van de oude Miley, zoals wij haar hebben leren kennen. En naast dat, kan ik ook echt genieten van dat soort "university movies", want uhm ja, "universiteiten films" klinkt wel erg saai. Maar al die universiteiten lijken echt geweldig in Amerika, puur door al die tienerfilms. In dit geval is het karakter van Miley, Molly, ja series, een ondercover agente, die één van de meiden van het KKZ moet beschermen. Maar ondertussen merkt ze dat ze het leventje waar zij zich nu in bevind toch interessanter dan ze dacht. Hoe combineer je nu beiden? 
Eerst wilde ik er niet aan beginnen. Shadowhunters, maar ik was toch te nieuwsgierig. En ja hoor, daar had ik weer een nieuwe serie waarbij ik toch bijna van geluk mag spreken dat ik nog genoeg andere dingen in mijn leven te doen heb, want anders had ik dit hele seizoen ook wel weer binnen een paar dagen gezien. Shadowhunters gaat over een meisje, Clary, wiens leven totaal op de kop komt te staan wanneer zij achttien wordt. Als er dan plots monsters in haar huis zijn en alles vernielen, komt zij erachter dat ze wel heel anders is dan dat ze dacht. Zij blijkt net als haar moeder een Shadowhunter te zijn. Nu is het alleen nog de bedoeling om haar moeder te redden van de slechterik en wie dat is, daarvoor zou ik toch maar even de serie gaan bekijken.
En tot slot. Vond jij de serie Tessa op NPO3 nou ook zo leuk en baal je enorm dat dat er niet meer is en dat er geen tweede seizoen komt én heb je er geen problemen mee om te luisteren naar Deens (of je wilt daadwerkelijk naar nasychronisatie luisteren van alles behalve Nederlands, wat overigens NIET klinkt), dan heb ik een leuk nieuwtje voor je. De serie Tessa is simpelweg de Nederlandse versie van de serie Rita, wat op netflix te zien is. Wel DRIE seizoenen!! En eerlijk is eerlijk, ik vind de show net zo leuk als de Nederlandse. Al weet ik niet of ik kan kiezen wat ik leuker vind. Seizoen 1 is dus wel compleet hetzelfde, maar met allerlei andere acteurs en nu hoef je niet te stoppen na seizoen 1. En kom je er ook achter hoe dat nu allemaal verder zou lopen, als Tessa wel door was gegaan.

Dat waren mijn aanraders voor deze keer. Wellicht doe ik zoiets nog wel een keer, maar voor nu heb ik nog genoeg te kijken voordat ik weer met een nieuw lijstje kan komen!

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier