Social Media Icons

Top Nav

Show the clothes #1 | Kledingstukken voor in de kou

nov 19, 2015 1 comments


Bron
Het is weer koud! Je staat op, kijkt naar het weer en je merkt al gelijk dat het een koude dag wordt. Kortom, de korte mouwen kunnen weer de kast in. Maar dat betekent zeker niet dat je in saaie dikke truien moet rondlopen. In tegendeel zelfs. In dit artikel laat ik jullie een aantal leuke kledingstukken zien, die leuk zijn te combineren, lekker warm zijn niet al te duur.


Zelf vind ik sweater met allerlei printjes erop niet leuk. En daarom zal ik ze jullie ook niet aanraden, omdat ik toch graag eerlijk wil blijven en jullie niet dingen wil aansmeren, die ik zelf niet eens leuk vind. Maar deze sweater van de H&M is een hele leuke simpele sweater die erg leuk te combineren valt, met een mooie spijkerbroek en een wat langere witte t-shirt eronder, werk in lagen, zie ik altijd als de oplossing voor een leuke outfit. Om de outfit compleet te maken, kan je er ook altijd voor kiezen om de mouwen iets op te stroppen en een aantal accessoires, zoals een horloge of armbanden er bij om te doen. Deze sweater kost maar 19,99 en is verder nog verkrijgbaar in het grijs en in het zwart.  (Link)
Jassen die ik tegenwoordig heel veel zie zijn dit soort lange herfstjassen. Met een zachte stof aan de buitenkant en een fijne fluwelen stof in de binnenkant van de jas, waardoor je geen jeuk of irritatie krijgt van de stof die aan de buitenkant zit. Laatst heb ik ook ongeveer zo'n soort jas gekocht en hij is zeker warm, dus mocht je je daar zorgen over maken, dan kan ik je nu zeggen, dat dat niet nodig. Wat ik nog wel aanraad, is om een mooie sjaal erbij om te doen. Ook omdat je nek dan wat warmer is, maar ook omdat dat een leuke toevoeging is aan je outfit. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Deze jas komt van de Miss Etam en is nu afgeprijsd van 89,99 naar 60,- euro. Vandaar dat deze jas nu ook in dit rijtje staat. De jas is ook nog verkrijgbaar in het rood, lichtroze en donkerblauw. (Link)
RUITENPRINT SJAAL, Bright White, main
Als ik het dan toch even over sjaals heb, dan heb ik gelijk even een tip van welke sjaal je wellicht zou kunnen kopen. Deze sjaal van de Vera Moda is een hele leuke lange sjaal voor maar 16,95. Het heeft een erg leuk ruitenpatroon erop en is erg warm en lekker zacht aan je nek. Hoe ik dat weet? Dit is bijna dezelfde sjaal als die ik heb, alleen dan in een andere kleur. En een net iets ander patroon. En juist omdat deze mij zo goed bevalt (Ik draag heb elke dag, zelfs in de klas, omdat hij zo fijn is.) raad ik hem ook aan bij jullie. Hij is mooi groot en als je wilt, wanneer je het koud hebt, kan je hem ook als een klein dekentje gebruiken. Dat is tenminste wat ik vaak doe. Deze sjaal is verkrijgbaar in deze kleuren, maar ook in het donkerblauw en witte lijnen en in het crèmekleurig met zachtroze lijnen. (Link)
OPGEROLDE KRAAG GEBREIDE TRUI, Light Grey Melange, large
Als het nog een stukje kouder wordt, kan je ook gaan voor deze opgerolde kraag gebreide trui. De trui is zo lang dat hij minstens over je kont heen komt. Hij is vrij ruim, dus je hebt alle comfort. Vooral over een strakke zwarte broek met leuke schoenen zou je er zeker niet simpel bij lopen en staat de trui erg leuk. Voor 29,95 euro is deze trui te koop bij de Only (Link)

Dat waren dan de kledingstukken van deze keer. Ik hoop dat jullie ze leuk vinden.

Reacties

  1. Die eerste trui lijkt me heerlijk! Ik moet snel wat herfst-/winterkleding bij-shoppen. xx

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier