donderdag 26 november 2015

Foto's van de maand #2 | November 2015


De maand is alweer bijna om en ik dacht het is wel weer een keer tijd voor een "Foto's van de maand". Waar ik door middel van foto's vertel, hoe mijn maand er zoal uit heeft gezien. Kwaliteit is van mobiel, dus verwacht niet al te veel, maar veel plezier bij het lezen en kijken.


Voor school hadden wij een fotografie opdracht waarbij wij iemand op moesten maken en met een hoofddeksel op de foto te zetten. Hier ging ik mijn "model" opmaken. Ik probeerde de helft van haar gezicht in galaxy te veranderen.
En hier zat ik dan zelf, helft mijn gezicht bedekt met allerlei kleuren. En een mooie bloemenkransje als hoofddeksel. Creatieve opleiding mag je wel zeggen.
De combinatie van de bus en de herfst is echt super. Bij deze foto sta ik alleen te wachten op de bus, maar ik heb ook nog andere foto's die ik wél vanuit de bus heb gemaakt. Dat doe ik nu dus ook best wel vaak deze maand, foto's maken vanuit de bus. (Met mobiel dan..)
Oh help! Ik ben weer een beetje in de Sims sfeer gekomen, doordat iemand uit mijn klas dat aan het spelen was. Ik wil nog gaan kijken of ik er misschien een videoreeks van kan maken, maar daar moet ik nog even wat beter over nadenken.
Nu ik elke vrijdag een video online wil hebben, ben ik daar sinds deze maand ook veel meer mee bezig, met video's maken.  Ik ben zo blij met deze camera, toch jammer dat het steeds redelijk donkere video's moeten zijn, aangezien ik pas laat thuis kom van school. Kortom binnenkort wat meerdere video's in het weekend maken.
Lekker wazige foto. Maar laatst waren wij 's avonds nog even door de stad gefietst, ik moest nog even wat bewijsmateriaal maken, als zijnde locatieonderzoek, voor een video die wij bij de optocht zouden gaan maken. Niet dat ik deze foto ga gebruiken, want tja, 't ziet er niet uit.
Gezellig met mijn zusje en een vriendin eten bij de Mc Donalds. Ik ben echt verslaafd aan die Big Tasty, die is zo lekker. Maar ik dacht ik ga even zo'n artsy foto maken. Of het is gelukt, ik weet niet, maar nou en.. Nu ik deze foto weer zie heb ik echt reuze trek in de Mc.. het is nu 9.45 mensen, in de ochtend!
Klaarmaken voor de intocht van Sinterklaas in Meppel. Ik was super vroeg wakker en had daardoor lekker de tijd om rustig mijn make-up te doen.
Als je even wilt weten hoe het er uitziet, wanneer je beroemd bent, dan moet je naar deze foto kijken, want dan krijg je wel een goed beeld. Gelukkig waren de camera op de jongen rechts naast mij gericht, vanwege de vlag waarmee hij zwaaide en plots alle pers onze kant op kwam rennen.
Herfst/Winter de enige reden waarom ik het leuk vind, is vanwege de warme chocolademelk met slagroom en al het speculaas. Dat wordt weer afvallen na deze maanden! Ik kan dit wel elke ochtend eten en drinken, ik houd er echt van!
Ik ging ook eens tekenen hoor. En nee het is niet over getrokken. Ik heb deze tekening overgetekend op Adobe Illustrator en ik ben nu met Photoshop bezig om hem wat realistischer te maken. Maar die kan ik later wel een keer laten zien.
Zo gaat het dus aan toe bij ons. Overal ligt wat, iedereen achter de laptop en is lekker bezig. Overigens is dit maar een mini deel van de hele klas.
Keihard de muziek aan op weg naar de bingo. Dat was een leuke avond. Alleen moet ik nu nog een date vinden, aangezien ik 30,- euro aan een restaurant waardebon heb gewonnen. Ook liggen er nu iets van 10 handdoeken meer bij ons is huis, met dank aan de prijs die mijn vader heeft gewonnen.
Ik was al aan de hele late kant, maar even 5 seconden stoppen om een foto te maken kan er nog wel bij.
Ik had mijn eigen camera niet mee naar school, dus ik moest er even eentje lenen. Ik wil alleen even zeggen dat ik verliefd ben geworden op deze lens. Deze filmt zo ongelooflijk mooi!

En tot slot waren wij deze week bij mijn oma. Ik ben een beetje jaloers op haar huisje, zo mooi vind ik het geworden. En vaak kan ik daar allemaal leuke fotootjes maken wat ik dan ook doe. Zonder filter ziet het er meestal niet zo bijzonder uit zoals hier, maar met filters...

Kortom ik ben nogal veel bezig geweest met foto's maken. Ik kan gewoon niet anders, ik kan het niet laten. Voor de rest was het een leuke maand. Ben uit eten geweest, mams was jarig en nog meer.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall