Social Media Icons

Top Nav

Ik kan niet kiezen! | Struggletime #1

nov 9, 2015 0 comments
Als er iets is, waarvan ik van mijzelf weet, waar ik echt niet goed in ben. Dan is het wel kiezen! En dat is mij de laatste tijd extreem erg opgevallen. Ik zal zo vertellen waarom, maar ik wil dit gewoon met jullie delen, mijn struggles, zodat ik jullie kan laten zien dat je echt niet de enige bent, men kan hieronder als een soort van forum, elkaar (en ook mij ;)) tips geven en wellicht kom ik zelf tot oplossingen, door het schrijven van dit soort artikels.

Kiezen dus. Volgens mij heb ik er echt overal last van. En dat begint al bij de vraag: "Wat wil je vanavond eten?". De beste vraag van de dag, want dat betekent dat je hoe dan ook iets wat je erg lekker vind kan kiezen, maar dan moet je nog wel tussen al die lekkere gerechten kiezen. Ik vind het echt verschrikkelijk en ik ben er ook niet goed is, doe mij maar liever eten wat de pot schaft. (Paps, als je dit leest, blijf het toch maar gewoon vragen, die boerenkool van laatst was echt lekker!)


Of van die momenten, wanneer je voor je eigen kledingkast staat en dat het weer zo is, dat je eigenlijk wel alles kan aantrekken. Normaal gesproken ben ik elke ochtend in een bepaalde mood, waarin ik óf iets heel simpels kies en amper make-up óf ik trek mijn meest fashionabele (Nee dat is geen woord.) outfit aan, met een hele laag plamuur. Maar soms weet ik het gewoon niet en kan ik daadwerkelijk gewoon vijf minuten voor mijn kast staan, niet wetend wat ik wil pakken.

Ook verschrikkelijk is, is wanneer je zelf mag kiezen met wie je wilt samenwerken. Ik ben jaren lang gewend dat ik altijd maar met dezelfde mensen ging, omdat ik niemand anders had, om mee samen te gaan. Maar nu, nu ik met meerdere mensen om ga, in de klas bijvoorbeeld, weet ik soms echt niet met wie ik een koppel wil vormen voor die opdracht. Dus ik ben ook echt zo'n persoon die dan gewoon met de gene gaat die mij vraagt om samen mee te werken, of de gene die ook over is gebleven. Het is niet anders en ik doe het mijzelf aan.

En dan waar ik dus nu echt mee zit te strugglen. Een instagram feed... uh, ja. Ik houd van fotograferen en als ik eenmaal een feed heb gekozen, zal het mij ook waarschijnlijk wel lukken om hem bij te houden. Maar dan moet ik wel een keuze maken, met hoe ik mijn foto's nou het liefst wil hebben. En dat gaat nu nogal erg lastig bij mij. Ik zit alleen maar van die video's te kijken, met van die tutorials, puur om allerlei feeds te bekijken. En toch. Ik heb nu al zo'n vier keer alles van mijn instagram verwijderd.. Kortom ik moet nu echt iets gaan kiezen. ( @tessaklokk .) #schaamtelozezelfpromotie. Ja kiezen, het is mij wat!

 Heb je tips, wat mij en anderen misschien kan helpen, vergeet ze vooral niet hieronder te zetten.

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier