dinsdag 28 juli 2015

(Healthy) Yoghurt breakfast met Muesli

Vandaag heb ik voor jullie een simpel maar lekker ontbijtje om de dag mee te beginnen. Het is gezond en je kan er zelf bij voegen wat je maar wilt. Het is een yoghurt ontbijt met met muesli en nog wat dingen. Lees vooral even verder als je geïnteresseerd bent.

Wat je nodig hebt, is een banaan, muesli, Yoghurt, kanaal en wellicht een klein beetje suiker voor de smaak, maar zeker niet te veel want het moet natuurlijk wel gezond blijven. Je kan er ook voor kiezen om gewoon de suiker weg te laten, waardoor het al helemaal gezond is.
Stap 1: Doe wat yoghurt in je kom. Houdt er wel rekening mee dat je niet al té veel doet, want er komen ook nog andere dingen bij in, dus je kommetje komt echt wel vol te zitten.

Stap 2: Snij één banaan in plakjes en doe ze in je komt. Ga ze niet prakken, want dan krijg je echt dat vieze papje wat je altijd ziet. En het eet gewoon een stuk fijner. En één banaan is echt meer dan genoeg.
Stap 3: Doe er wat muesli bij in. Ik was een beetje enthousiast en kieperde per ongeluk wat te veel in mijn kommetje. Maar doe er een laagje bij wat jij lekker vind, zolang je niet alleen maar muesli in je mond hebt, zoals wat ik had..well done Tessa!
En als laatste stap 4: Dit is puur voor de smaak, je hebt al het zure van de yoghurt, en het zoete van de banaan, maar ik vind het ook wel erg lekker om er wat kaneel bij te doen, gewoon een beetje, niet te veel anders heb je zo'n overheersende smaak, een paar keer schudden en klaar is kees. 

Ik hoop dat jullie dit lekker gaan vinden. Het is lekker simpel, beetje uitgebreid en eens wat anders dan een plakje brood met hagelslag en het vult nog goed ook. Bedankt voor het lezen!

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall