maandag 27 juli 2015

Back to school: Haul

Ben ik weer. Terug van weggeweest. Als eerste wil ik even zeggen dat ik vanaf vandaag weer lekker ga bloggen, in de zin van serieus bloggen en dus regelmatig! Dat betekent om de 2 dagen (En soms wat vaker) zal er een artikel online komen. School begint bijna weer dus ik vind het ook wel weer een mooie start om weer verder te gaan met iets wat ik nog steeds heel leuk vind om te doen. En ik dacht laat ik dan maar gelijk starten met iets uit mijn Back to school rijtje, namelijk mijn haul. 

Dit jaar heb ik gekozen voor het thema roze. Want ik kan er niet helemaal tegen als alles totaal verschillend is en niet goed bij elkaar past. Daarom was ik ook erg blij dat er een roze etui bij de action lag voor ongeveer 89 cent. Ik had namelijk echt nog een etui nodig want ik wist niet waar mijn andere waren.
En in dat etui horen natuurlijk ook altijd wat spullen te zitten. En elk jaar kom ik met bijna alles hetzelfde thuis. Die potloden, die stiften en balpennen van de action. Overigens alles van deze foto komt weg bij de action. En ze werken gewoon prima. Ik zal geen dure pennen/potloden kopen want die ben je aan het eind van het jaar toch allemaal kwijt.
Heel bijzonder zijn deze niet, maar ik vind ze wel gewoon leuk voor op mijn kaftpapier, die je zo wel ziet. Simpel zwart met wit, past overal bij dus kan op alles. Deze komen ook bij de action weg voor ongeveer een euro.
En dit is dus het kaftpapier die ik dit jaar heb gekozen. Eerlijk is eerlijk het is niet dezelfde roze als al mijn andere spullen, eigenlijk is niks hetzelfde qua roze tint maar ik vind hem wel erg mooi. Koraalroze en nog een zilver/grijze rol. Deze komen van de Bruna en zijn 1,49 euro per stuk.
Bij de Hema heb ik dan deze ringschriften gehaald. Deze zijn veel handiger dan gewone grote schriften. Ze zijn dikker dus gaat langer mee en je kan er heel gemakkelijk bladzijdes uit scheuren of eruit halen en ze in een map ringen. Dit is een pakketje van 3. En benieuwd hoe ik ze heb gepimpt? Houd mijn blog dan even in de gaten. 

Ik had ook nog 3 lichtroze rekenschriften bij de Hema gehaald, maar vergeten om op de foto te zetten. Maar je kan hem wel zien op de aller bovenste foto in het midden met die vierkantjes. Ik kies altijd voor een rekenschrift met grote vierkantjes, dat werkt veel fijner dan van die mini blokjes waar je amper in kan schrijven.
En tot slot deze twee rollen met stikkers. Voor 49 cent bij de action met een 3 meter lange rol met alleen maar stikkers. Overigens wel steeds dezelfde, die zie je dus op de achterkant. Alleen helaas is er wat met die rol van de lichte kleuren wat aan de hand. Ook dat kan je lezen in het artikel van het schriften pimpen wat binnenkort online komt.

Mijn vraag aan jullie is, hebben jullie al je schoolspullen gehaald en in welk thema?

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall