woensdag 29 juli 2015

BTS: Pimp je schriften


Vind jij de schriften die je hebt gekocht ook altijd te saai en/of onpersoonlijk? Daar valt wat aan te doen. Vandaag laat ik jullie zien hoe jij jouw schriften kan omtoveren naar een naar jouw gekozen smaak. Wat je nodig hebt zijn een paar redelijk effen schriften, zonder een patroon erop, een schaar en stikkers. Maar meer daarover als je verder leest!

Deze drie schriften die ik ga pimpen heb ik weg bij de Hema. Ze zaten in een pakketje bij elkaar en zijn dus drie dezelfde maar in een andere kleur. Wat erg prettig is, want daardoor zal je minder snel het verkeerde schrift mee nemen naar school.
En daarnaast heb je stikkers nodig. Een heleboel stikkers. Dit zijn rollen van 3 meter met een aantal verschillende stikkers erop, wat telkens wordt herhaald. Oh, wacht, zei ik rol"LEN". Ohja, ha.ha.ha.. ik opende thuis het andere doosje die we voor 50 cent hadden gekocht bij de action. Maar hij was leeg. Kortom daar gaat de 50 cent en minder stikkers. Maar het is niet anders, daarom heb ik alleen deze rol gebruikt die ik wel had. En voor de rest nog wat washi tape.
Eigenlijk wilde ik niet die tekst meer zien. Maar ik heb het maar een beetje gelaten. Op deze ben ik eerlijk gezegd wat minder trots, maar hij ziet er wel wat leuker uit dan eerst.
Deze vind ik persoonlijk wel goed gelukt. Alle tekst is verdwenen, het is niet al te druk en de washi tape staat er wel mooi bij, vind ik zelf dan.
Dan hebben we nog deze. Dit schrift heb ik als eerste gedaan en heb een beetje gespeeld met de stikkers. Zoveel mogelijk verschillende en uiteindelijk nog de stikker van het naamplaatje.
En zo heb je drie verschillende schriften naar jouw smaak. Ik zeg ook maar even eerlijk, ik ben absoluut niet de meest creatieve persoon op aarde op het gebied van diy's maar ik wilde hier jullie gewoon wat inspiratie geven en ik wilde die schriften toch al pimpen dus heb ik het gecombineerd met een artikel.
Ook heb ik mijn rekenschrift wat gepimpt. Daar ging ik helemaal los met de stikkers. Gewoon plakken wat je plakken kan. En uiteindelijk vind ik het er nog leuker uitzien dan gedacht.
Tja en tot slot wilde ik dit boek wat oppimpen en dat is een soort van gelukt. Gewoon wat stikkers en wat getekend en een washi tape lijn. Dit boek was gewoon te saai om te laten en dit ziet er altijd nog leuker uit dan dat het was. Dit is trouwens gewoon een leeg boek, waarin ik kan tekenen. Aangezien school heeft aangegeven dat ik zo'n boek nodig heb. 

Dat zijn dus mijn gepimpte schriften voor dit jaar. Ik ben benieuwd of jullie ook je schriften gaan pimpen. Zoja, tag me dan in een foto ervan op instagram, ik heet @tessaklokk en misschien laat ik jullie werk wel een keer in een artikel zien in een artikel en geef ik jullie creativiteit wat aandacht op mijn blog. Veel knutsel plezier!

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall