Social Media Icons

Top Nav

Shame on me!

mei 6, 2015 0 comments

Wat ben ik voor een blogger? Eerst heel veel tijd en moeite in je blog steken en op het moment dat het lekker loopt en je steeds meer lezers krijgt, post je steeds minder artikelen! Ja meiden! Ik weet het, het is niet slim van mezelf. Steeds houd ik me voor dat ik weer moet gaan beginnen met meer bloggen. Maar op het moment dat ik dat heb gezegd, dan vergeet ik het telkens of ik weet gewoon niet waarover ik kan en wil schrijven. En dat frustreert me mateloos! Ik wil wat schrijven maar ik weet niet wat.

En de smoes dat ik geen tijd heb, omdat ik moet leren voor mijn examen, mag ook wel afgelopen zijn vind ik zelf. Want ik heb ook genoeg tijd om telkens op youtube te zitten, video's te maken en te kijken en maar de hele dag rondneuzen op tumblr. Ik moet nu (van mijzelf omdat ik dat wil) gaan dwingen, om ook tijd in te plannen voor het bloggen weer. Want ja, ik vind het nog steeds erg leuk om te doen. Anders had ik ook hélemaal kunnen stoppen, maar dat doe ik niet!

Kortom ik moet gewoon meer mijn best doen om artikelen te verzinnen en hoe ik het wil uitwerken. Want heb ik eenmaal een idee en de foto's ervoor, dan schrijf ik het zo weg en ben ik binnen een muum van tijd klaar.

Dus ik zal proberen om vanaf nu weer wat vaker een artikel online te zetten. Nog niet zo vaak als wat ik eerst deed, maar rustig weer opbouwen en steeds vaker wat meer online gooien. Hopelijk hebben jullie me niet al te vaak gemist. En je kan me sowieso blijven volgen via intagram, twitter, youtube, tumblr en die hele reutemeteut!

Liefs Tessa

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier