Social Media Icons

Top Nav

New in the house: Nike schoenen

mei 17, 2015 0 comments
Over een tijdje ga ik beginnen met werken en ik weet dat ik daarvoor nogal moet gaan lopen. Natuurlijk heb ik daar geen problemen mee, alleen het feit dat de achterkant van mijn allstars nogal stuk gaan en ik niet de hele dag op mijn schoenen met een kleine hak wil gaan lopen, omdat dat gewoon weg niet handig is, zijn we op zoek gegaan naar een nieuw paar schoenen. En ik had ze binnen 20 minuten gevonden. 

Mijn zusje had al een tijdje Nike schoenen en ze leken mij altijd wel erg fijn om te lopen. Ik had dus al in mijn gedachten om ook Nike schoenen te gaan halen. We liepen de winkel in waar ik wel wist dat ze Nike schoenen hadden en vrijwel gelijk vond ik deze schoenen. Even passen, voelen en ik wist gelijk al dat deze het moesten worden. 
Gelukkig viel de prijs nog wel mee. Ik had deze neutrale zwarten wel wat duurder verwacht. Ze waren namelijk 65,-. Ik persoonlijk vond dat dus wel meevallen. Dus betalen die handel en gelijk meenemen. Maar zoals ik al zei, deze schoenen zijn voornamelijk voor het werk, dus ik zal ze dan verder ook nog netjes in de doos laten en pas over een maandje gebruiken. 

Mij kennende, zijn anders die schoenen al versleten als ik ze pas dan moet gebruiken. Haha! Nee hoor, valt wel mee. Maar ik wil ze wel graag netjes houden en dit was één van de voorwaarden dat ik deze schoenen kreeg. Maar daar heb ik niet zo veel problemen mee, ik heb nog genoeg andere schoenen. 

Welk schoenenmerk is jouw favoriet?

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier