dinsdag 26 mei 2015

Sweet 16!

Iedereen heeft zo zijn eigen dag in het jaar dat hij of zij viert dat ze weer een jaar hebben overleefd. Weer een jaartje ouder zijn en vooral onder de jeugd, weer iets meer mogen. Het is nu vandaag 26 mei en dat betekend dat vandaag o.a. mijn dag is. Precies 16 jaar geleden ben ik geboren. 

In mijn korte leventje heb ik genoeg dingen gedaan waar ik teleurgesteld op mijzelf kan zijn, maar ook genoeg om toch trots op te zijn. Ik bedoel kijk maar naar mijn hand, ik heb alles zelf moeten uitvogelen hoe ik iets moet doen. Ik korfbal, ik fiets, ik kan nu zelfs eindelijk mijn veters strikken. Klinkt simpel, maar leer dat maar eens met 1 hand te doen. Daar waren/zijn geen tutorials voor. 
Wat ik hiermee wil zeggen is dat je op zo'n dag als vandaag, je best even terug mag kijken op je leven. Wat heb ik gedaan? Wat wil ik nog gaan doen? Ben ik blij met hoe het nu gaat? En dat je trots mag zijn op wat je zoal in je leventje hebt bereikt. Ja, daarover denk ik meestal na op mijn verjaardag. Waarom? Omdat ik daadwerkelijk op zo'n dag even stil sta, bij het feit dat het bepaald aantal van je leeftijdsjaar geleden is, dat jouw leven is begonnen.
En daarom ben ik ook zo blij met mijn blog en youtube. Ik zie mezelf opgroeien als het ware. Met gebruik van make-up, kleding, praten. Maar ook mijn gezicht op zich. Het blijft apart je terug te bekijken, maar al die foto's en video's halen herinneringen bij je op. Zoals de foto hierboven. Als ik terug wil denken aan mijn gala van school hoef ik maar op mijn blog te zoeken en ik vind het.
In ieder geval. Ik ga nu taart eten en genieten van deze dag met familie en vrienden. Liefs Tessa!

4 opmerkingen

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall