Social Media Icons

Top Nav

Fashion wishlist! April

apr 1, 2015 0 comments
Je kent het vast wel. Een heleboel meiden die in de leukste kleding lopen en als je dat zelf wilt aandoen, kom je erachter je niets van dat soort kleding in je kast hebt liggen. Zelf heb ik dat ook wel eens en dan zijn er toch altijd bepaalde dingen die ik dan echt graag wil hebben. In dit artikeltje zie je wat ik nog graag zou willen hebben. Al puilt mijn kleding kast al uit van de kleding.

Ik zie ze de laatste tijd best wel vaak en ze lijken me echt enorm lekker te zitten. Van die extreem lange vesten die echt bijna tot aan de grond zitten. Vaak zijn ze van dat zachte stof en ze doen me een beetje denken aan een badjas. Alleen dan van ander stof en je kan het normaal overdag dragen.
Ik heb er eentje op gehad in Italië en ik was gelijk verliefd. De beenie. Hij zat zo lekker en was heerlijk warm op mijn hoofd en eerlijk gezegd vond ik hem nog wel staan ook. Toen dacht ik al ik wil zo'n ding. Maar ik ben er nog geen één tegen gekomen, misschien binnenkort kom lukt het me vast om er één te vinden.
 Dit vind ik echt te gek. Van die gescheurde broeken. Nou is deze op de foto wel enorm gescheurd, maar het idee is hetzelfde. Broeken die kapot lijken, maar die gewoon zo horen en die je ook mét scheuren en gaten koopt. Het is makkelijk zelf te maken, maar waarom moeite doen als ze ook in de winkels hangen?
Ooit had ik er één, maar die pas ik allang niet meer. Een rode geruite/geblokte blouse. Je ziet ze nu steeds meer. Vooral wanneer je de mouwen opstroopt en je daaronder een leuk hemd aantrekt en een korte broek erbij aan. Ja, dat wil ik. Alleen dan moet ik eerst zo'n blouse hebben en die heb ik niet. Dus hopen dat ik het binnenkort eentje kan vinden.

Dat waren de kleding die ik nog erg graag in mijn kledingkast zou willen toevoegen. Laat me weten wat jij nog graag zou willen hebben!

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier