Social Media Icons

Top Nav

IK STOP?!

okt 24, 2014 3 comments

*Snif *snif!! Ik heb jullie wat te vertellen! En het is best een lastige keuze voor mij moet ik zeggen. Zoals jullie eigenlijk al hebben kunnen merken post ik de laatste tijd eigenlijk alleen nog maar video's op mijn blog. Dat komt omdat ik gewoon te weinig ideeën heb om artikelen te maken. Hoewel ik wel gewoon nog video's maak.

Daarom heb ik besloten om even een tijdje te stoppen met het bloggen. Ook omdat ik nu in mijn examenjaar zit, en twee dingen tegelijkertijd onderhouden vind ik blijkbaar toch best lastig. En dan is er de keuze, blog of youtube..

En ik moet toch eerlijk toegeven dat ik het filmpjes maken toch wel ietsie leuker vind dan het bloggen. En dat ik gewoon absoluut niet wil stoppen met youtube. Ik doe al meer dan 4 jaar aan youtube, en dan heb ik het ook over filmpjes en kanalen vóór het kanaal wat ik nu heb. Ik wil daar dus niet mee stoppen.

Maar voordat je denkt "Nu ga ik gelijk stoppen met mij te volgen." Ik blijf nog wel eens af en toe artikelen schrijven.

Wil je genoeg van mij blijven zien? Abonneer dan vooral op mijn youtube account waar ik nog steeds video's op blijf zetten! Vanaf nu richt ik me dus meer op het maken van youtube filmpjes, in plaats van artikelen schrijven op mijn blog.

Dat wil niet zeggen dat ik helemaal stop met bloggen. Want wie weet ga ik over een tijdje toch weer denken ik ga nu weer wat meer bezig met het bloggen. Ik las nu alleen even een pauze in.

Ik hoop dat jullie me dus nog wel blijven volgen op mijn youtube account en niet al te teleurgesteld zijn. Maar ik kan jullie dit beter gewoon vertellen, dan dat ik maar de hele tijd niks op mijn blog zet, en niet laat weten waarom.

Blijf me vooral nog volgen op:
YOUTUBE

INSTAGRAM

TWITTER

TUMBLR

Bedankt in ieder geval voor alle leuke reacties die ik deze tijd al wel heb gekregen, en ik hoop binnenkort wel weer goed te kunnen bloggen, want mijn liefde voor bloggen blijft altijd!!
Liefs Tessa!!

Reacties

  1. Jammer, maar je moet gewoon doen wat je zelf het leukste vind. Ik blijf je filmpjes zeker kijken, en hopelijk zie ik je ook nog eens op mijn blog :) veel succes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat je een pauze in gaat lassen..

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier