vrijdag 14 november 2014

TAG: Blog Gadget & Fotografie

Ondanks dat ik heb gezegd dat ik even een tijdje ging stoppen met bloggen, heb ik ook gezegd dat ik af en toe wel nog een artikel zou schrijven. Zoals jullie weten houdt ik me nog steeds wel erg bezig met fotografie (net als film), ik wil ook dan ook een opleiding in die richting doen. Dat is dus even de achtergrond informatie. Ik kwam zonet een best leuke tag tegen die ik graag wou doen. Lees verder om mijn antwoorden te lezen!

Welke camera gebruik je?
De Fujifilm Finepix SL300

Welke lenzen gebruik je voor productfotografie?
Op mijn camera kan je geen lenzen verwisselen, maar gelukkig werkt mijn lens die er op zit prima voor productfotografie.

Heb je nog meer accessoires voor je camera die je gebruikt?
Nee, omdat ik dus niks kan wisselen. Ik kan overigens wel een microfoon of een andere flitser erop zetten, maar die heb ik niet.
(Mijn foto)
Wat is je favoriete plek om foto's te maken?
Ik houd ervan om foto's te maken van alles om mee heen. Met name de dingen die er dus buiten zijn. Ik heb een tijd een grote hekel gehad aan de natuur omdat ik het zo super saai vond, maar dat is nu weg, ik heb door het foto's maken, toch wel de schoonheid van de natuur leren waarderen, waar ik enorm blij mee ben.

Bewerk je je foto's nog na met bijvoorbeeld photoshop?
Het licht eraan. Als ik foto's heb gemaakt voor een artikel moet hij soms uitgesneden worden, maar dat kan gemakkelijk met voorvertoning of iphoto op mijn Macbook. Daarnaast maak ik vaak edit foto's en dan is het juist de bedoeling om ze te editten. En bij de rest van mijn foto's licht het eraan of het nodig is.

Heb je een PC, laptop of een tablet waarmee je je blog beheert?
Ik heb een witte MacBook. Dus met Apple, maar dat is logisch.
(Mijn foto)
Heb je nog een wishlist wat betreft gadgets voor je blog of fotografie?
Ik zou graag nog een grotere flitser willen hebben zodat ik 's nachts een groter gedeelte in het licht kan zetten wanneer ik een foto maak. Daarnaast is helaas mijn statief helemaal stuk gegaan, dus ik wil absoluut een nieuwe. En als ik dan hier ook nog even over film mag praten, dan wil ik ook nog heel graag een goede microfoon, want het geluid die ik nu heb is bagger. Dus dat wordt sparen!


Dit waren mijn antwoorden op deze vragen. Ik hoop dat jullie hem leuk vonden om te lezen. Neem gerust deze tag over, en laat me weten hieronder als je de tag ook hebt gedaan, ik ben benieuwd.

Ik heb trouwens deze tag over genomen van Blogging  MiKa en omdat dat in haar artikel stond zal ik ook maar even Mariska hier vermelden :)
(Mijn foto)
Lat het me ook weten waar jij het liefst foto's van maakt, vind ik wel leuk om te weten van jullie!

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall