Social Media Icons

Top Nav

Voel je goed op school TIPS & TRICKS

okt 5, 2014 0 comments

Zelf heb ik een aantal jaren dat ik het niet bepaald leuk vond op school doordat ik werd gepest, of dat ik nergens echt bij hoorde. Ik zit nu in de vierde en ik heb dat gevoel totaal niet meer, in tegendeel zelfs. In deze video vertel ik jullie een paar kleine tips die je hopelijk helpen om je wat beter op school te laten voelen. Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben.

Heb je zelf nog handige tips, zet ze dan vooral hieronder in de reacties!

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier