Social Media Icons

Top Nav

IK KAN GEEN ARTIKEL MAKEN!!!

okt 2, 2014 3 comments

Hey! Misschien een beetje dom. Want ik heb hem vergeten om op mijn blog te zetten. Maar ik heb laatst een video gemaakt over de struggles die ik deze tijd heb. Zoals je hebt gemerkt upload ik nu veel meer video's dan dat ik artikelen maak. Maar hoe komt dat? Dit was eigenlijk als een soort grappig bedoelde sketch achtig iets bedoeld, maar het is helaas wel de waarheid, want zo gaat het wel vaak bij mij. Ik merk aan mezelf dat ik video's maken steeds leuker ga vinden, en je kan domweg praten over vanalles en dan heb je al een filmpje en met een artikel doe je dat niet zo snel, want je wilt wel dat het echt over iets gaat. Dus als je me mist abonneer dat vooral op xTessieYT want ondanks dat er dan soms een tijd geen artikelen zijn blijf ik bezig op youtube. Enjoy the video!

Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier