donderdag 9 oktober 2014

My Music of the month #1 OKTOBER

Elk moment zijn er talloze mensen bezig om mooie muziek te maken. Er komen dus ook altijd maar weer nieuwe liedjes bij. In dit artikel zet ik voor jullie een paar liedjes waar ik deze maand (En ook nog een beetje van september) al veel naar heb geluisterd. Wil je weten welke? Lees dan verder!


Het eerste lied is het liedje Sur ma route van Black M. Dit liedje werd zo vaak gedraaid op de radio toen we in Frankrijk waren. Maar ik vond hem altijd wel heel leuk. Want kennen jullie nog het lied "Alle idioten? ... Springen over boten.." Ja? Nou ik vond een stukje uit dit lied daar zo erg op lijken. Terug in Nederland heb ik dit lied dan ook gelijk op mijn mobiel en bij mijn Spotify gezet.


Het volgende liedje wat ik de laatste tijd erg vaak luister is het liedje Superheroes van The Script. En doordat ik dit nummer zo mooi vind heb ik op Spotify ook gelijk een lijst gemaakt van een paar nummer van The Script omdat er best wat tussen zaten die ik al erg leuk vond om naar te luisteren. Dus oeps! Maar ik ben nu een beetje fan van The Script!


Ook in het rijtje van mensen die ik vaak beluister is Ariana Grande. En het liedje Break Free heeft me echt te pakken. Want ook dit nummer luister ik best vaak deze tijd. Daarnaast vind ik de clip die erbij hoort ook wel echt te gek!


Of het nou komt omdat het liedje pas net nieuw is, weet ik niet, maar ik vind het wel een heel leuk liedje. Het liedje Sexy als ik dans, van Nielson. Ik vind zijn liedjes vrijwel altijd erg leuk. Maar bij dit liedje krijg ik altijd zo'n zwing gevoel. En de zin "Zeg weet je wat er is baby...ik voel me sexy als ik dans." Daarmee zitten we wel eens lekker mee te dollen. Kortom gewoon leuk liedje en daarom hoort hij in dit rijtje thuis.


Dit liedje kan zeker niet ontbreken. Shower van Becky G. En natuurlijk ben ik niet de enigste die dit liedje nu zo vaak luistert. En na goed na denken weet ik eerlijk gezegd nog steeds niet waarom ik het zo'n leuk liedje vind. Het is niet omdat ik Becky G al kende, want ik had eerst geen flauw idee wie ze was. Dus blijkbaar vind ik het lied gewoon leuk van zichzelf. Ik denk doordat er wat klassieke muziek (daarmee bedoel ik de viool tonen) doorheen zitten gemixed met de muziek van deze tijd. Dat mixen van stijlen in een lied vind ik altijd wel wat hebben.

Dat waren die liedjes van deze maand. 

2 opmerkingen

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall