vrijdag 1 februari 2013

Mini Cakejes maken


Gisteren kwam ik thuis van school. En onderweg was ik even langs de Jumbo gegaan.
Ik wou namelijk cakejes maken. Maar dan wel, dat je er alleen water bij moet doen. Alleen cakejes waren er niet. Dus dan maar zo'n grote cake. Met hoop dat je die ook in het klein kan maken. En ja hoor, dat lukte. Ondertussen dat ik de cakejes aan het maken was, had ik de camera erbij staan.
Ik heb het dus gefilmd, en geupload.
Hij staat hiernaast. Het filmpje duurt 1:44, dus je hoeft er niet alle tijd voor te hebben, om hem te bekijken. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden. Want het is het eerste filmpje die ik upload van mezelf op deze blog. Reacties zijn van harte welkom, als ik tenminste niet HELEMAAL word afgekaft :D

X Mee

2 opmerkingen

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall