Social Media Icons

Top Nav

MAX nail art polish

feb 6, 2013 0 comments
Voor vandaag heb ik een review van de MAX nail art polish. 3 felle kleuren, in 1 pakje. Ik heb hier de roze, de groene, en de gele. Dit zijn de orginele kleuren die je ziet op de foto, want aan deze foto heb ik niks bewerkt. Ze kosten 1,35 per setje. 3 kleuren, maar je hebt er natuurlijk veel meer.


De nail polish zijn erg dun, en je kan er leuke figuurtjes meemaken. Het jammere is dat het wel redelijk dikke strepen zijn. En je er dus goed op moet letten, om de vele nagelak, te verminderen, door het kwastje aan de kant van het potje te strijken. 
De potjes zijn verkrijgbaar bij de action, en vrijwel in alle kleuren. Felle, donkere, maar ook glitters. En dus kan je allerlei verschillende combinaties van kleuren maken.  Erg leuk! Deze heb ik mogen reviewen van mijn zusje, maar ik denk dat ik misschien ook wel een ander setje ga kopen. Want ik vind  ze echt erg fijn om mee te lakken. Ze drogen opzich wel redelijk snel op, maar het duurt wel ongeveer 5 minuten. 
Hier een resultaat van de groene en de gele, de witte had ik al, want helaas mocht ik de roze niet op doen. Dus dan maar de andere twee. En sorry, ik ben erg slecht in nagellakken, en vandaar dat je hier zo'n oerlelijke gelakte nagel ziet.

Heb jij een post over deze nagellakjes, ik ben erg benieuwd hoe die eruit ziet. Dus zet je link hieronder in de reacties. 

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier