Social Media Icons

Top Nav

Doodnormale middag met Zootjeh!!

feb 4, 2013 0 comments
Het is al redelijk vroeg, en gelukkig was is al vrij. Elke pauze breng ik samen met zoey en wat andere de pauze door. En vandaag hadden we het erover wat we deze dag gingen doen. Bijna iedereen kwam wel op het punt 'Leren'. Ik wou met zoey afspreken, en dat deed ik dus ook. Wat gingen we doen? Denk je dan. Ja.. wij ging leren.


Het was best gezellig, eerst gingen we allebei in ons Frans boekje duiken, om vervolgens elkaar te overhoren. Aangezien we allebei wat moesten leren deze week. En omdat we allebei wat anders moesten leren, hadden we echt wat aan elkaar. En ik ben blij, want ik ken alles. Dus als ik nu niet meer goed cijfer haal.

Nadat we klaar waren (eindelijk), gingen we dingen doen, wat we wel leuk vinden. Bloggen. Even verschillende blogs bij langs, die weer een nieuwe post hadden. Je ziet hier teskuh.nl we waren ff aan het bekijken, hoeveel dingen mert wist. En voor de rest waren we nog even aan kijken op veracamilla.nl en nog een paar.
Voor de rest gingen we gewoon simpelweg NIKSEN!! En toch was het gezellig. Muziek aan, en liggen op de grond. Leuke middag. Zometeen ga ik alweer terug naar huis. En sporten. Geslaagde dag.

Zo zie je maar weer, ook al heb je niet heel veel tijd, en moet je, je huiswerk maken. Toch kan je er een leuke dag van maken. Wij hadden het leuk. En nu jullie :)

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier