Social Media Icons

Top Nav

Persbericht Apocalips Lip Laquer

feb 2, 2013 0 comments

Er is een nieuw tijdperk aangebroken. Rimmel London heeft een nieuw soort lipstick in de winkels liggen. En niet zomaar een lipstick. Het zijn de nieuwe 'Lip Laquer van Rimmel London'. Sinds 1 februari liggen ze in de winkel. En dus het nieuwste van het nieuwste. De 'Apocalips lip laquer', is de volledige naam, die je ook op de lipstick zelf ziet, en waaraan je hem kunt herkennen. Er zijn in totaal  zeven verschillende lipsticks. En ik heb hier voor jullie alvast een persbericht, zodat jij kan weten wat ze zijn, hoe ze zijn, en de dingen die jij wil weten over een product, wanneer je het wil kopen.
Ook fijn om te weten, voordat ik jullie vanalles vertel, over deze fantastische lipsticks. Is dat dit persbericht, afkomstig is, van de site OnlineMakeup.nl Een site waar je, zoals je waarschijnlijk al denkt, online makeup kunt kopen. Ze hebben een enorm assortiment, waar vanalles te koop is. Ik wil ze daarom hiervoor ook even bedanken, dat ik hierover mag schrijven.


Het is het einde van die oude kleuren. De nieuwe kleuren van Rimmel london, hebben een intense kleur van een lipstick met een gladde lakachtige glans, die je nog nooit eerder hebt gezien. Het combineert de twee werelden van een lipstick, en een lipgloss. En door de luxueuze vloeistof die erin zit verwerkt, vol met pure kleurpigmenten, krijg je daardoor veel vollere lippen. 
En wat het allerfijnst is,  is dat het de hele dag blijft zitten. Je doet hem op, en je hoeft niet steeds constants naar je lipstick te grijpen. Echt een ultiem confort. Door de formule geeft het je lippen die stralende kleur, en geeft het jezelf ook een stralende uitstraling. En je bent verzekerd van een crèmeachtige verzorgde structuur, aan je lippen. 1 Simpele beweging is alles, door de nieuwe f schuimaplicator die erop zit, en het ingebouwde microreservoir die over je huid heen glijdt. Er zijn dus zeven verschillende soorten kleurten waaruit je kunt kiezen. Ze staan hieronder op een rijtje, met naam, en nummer, zodat jij hem makkelijker kunt vinden in de winkel.
Celestial (101)          Big Bang (400)         Stellar (501)            Light Year (601)
 
Apocaliptic (303)          Stargazer (501)          Penamenon (100)

De prijs van deze lipsticks is €10,49 per stuk. Dus dat is nog wel te doen, voor zo'n lipstick.

Dit was het persbericht van OnlineMakeup. En volgensmij heb ik voor jullie nu wel hopelijk genoeg informatie erover gegeven. X


Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier